1500-2000TL arası BT kulaklık önerisi

Tamam da normal dinlerken de kalitesi nasıl onu merak R50i ile aynıysa ben 500TL fazla vermeye gerek yok dedim.

Dediğin Hi-Res'in hiçbir anlamı yok, zaten Spotify'dan veya YT Music'ten dinleyecesin LDAC sadece pilini sömürecek.

Git melobuds Pro al kullan işte, boş şeylere kafa yorma.

Hocam şimdi Apple Music kalitesinde müzik dinlemeyiz abone olmam para verip de, yani YT Music dinlerken 800tk kulaklık aynı mı perf alacağım?

Son düzenleme:

Yok almayacan, kaliteyi sertifika veya LDAC belirtmiyor. Sırf onlar var diye iyi olduğu anlamına da gelmiyor.

@berayyurt geçmiş r50i'den cevaplar senin isteğini.

Yok almayacan, kaliteyi sertifika veya LDAC belirtmiyor. Sırf onlar var diye iyi olduğu anlamına da gelmiyor.

@berayyurt geçmiş R50I'den cevaplar senin isteğini.

Ben sertifika için demedim HB da yorumlara baktım genel olrk çok övüyorlar sesi dedim ki yani bu adamlar hepsi Apple Music LDAC kullanmıyordur diye! Benim amacım verdiğim parayı haketsin yoksa ANC vs çok kullanmıyorum, 500 filan fazla vermeyim R50'i kdrsa sesi onu bana açılayın.

Hak etmeyecek olsa zaten önermeyiz R50i devam et deriz.

Frekans grafiklerine göre söyleyeyim neyle karşılaşacağını, daha tatlı bir bass, daha net vokaller, daha havar tizler. R50I'nin tüm bass frekansları şaha kalkmış durumda, buna nazaran da tiz kanadı aşağıda kalıyor daha boğuk bir ses alıyorsun.

Hocam r50i tam manasıyla bass karakter. Kulağına 60 yaşında bir amcanın fısıldadığını hayal et. Aynı o şekil, dümdüz. Hele 800 civarına hiç alınmaz.

Melobuds pro bass ı tizi vs her şeyi daha yerli yerinde verebiliyor. Dinlediğin müzik daha katmanlı duyuluyor. ANC’si var ve dip ses yönünden r50i den katbekat daha iyi. Ben 1750 liraya aldım aldığımda, şimdi fiyatı daha ucuzlamış, beni biraz üzdü ama şuan tam f/p olmuş.

Benim dediğim LDAC etkiliyor mu? Evet.
Öyle ahım şahım bir şey mi? Görece hayır. Pastanın üzerindeki bir mum gibi.
Bir puanlama yapacak olsam:
r50i - 4 puan
Melobuds Pro - 6 puan
LDAC - 1,5 puan.

Önerim, Melobuds Pro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…