ahmtfy
Picopat
Daha fazla
Merhaba. Bloody P93 kullanıyorum fakat biraz kaba ve ağır bir mouse olduğu için ve artık kablosuza geçmek istediğim için 3 tane mouse modeli buldum. Aralarından hangisi daha mantıklı ve uzun ömürlü olur. Farklı mouse da önerebilirsiniz fakat bilindik markalardan olursa ve yazılım desteği olursa güzel olur. Ayrıca FPS oyunları için değil günlük kullanım, hikaye oyunları gibi alanlarda daha çok kullanacağım. Orochi V2 modelinin biraz dandik hissettirdiğini biliyorum aralarından sadece onu inceleyebildim gerçekte.
DeathAdder modelinin kronik arızası var mı ayrıca ekstra 2 makro tuşu eli rahatsız eder mi? Kullananlar cevap verirse sevinirim.
Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
Razer Orochi V2 - 950 Saate Kadar Pil Ömrü ile Mobil Kablosuz Oyun Faresi (Ultra Hafif Tasarım, HyperSpeed Kablosuz ve Bluetooth, 2. Nesil Mekanik Fare Anahtarları) Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Razer Orochi V2 - 950 Saate Kadar Pil Ömrü ile Mobil Kablosuz Oyun Faresi (Ultra Hafif Tasarım, HyperSpeed Kablosuz ve Bluetooth, 2. Nesil Mekanik Fare Anahtarları) Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
www.amazon.com.tr
DeathAdder modelinin kronik arızası var mı ayrıca ekstra 2 makro tuşu eli rahatsız eder mi? Kullananlar cevap verirse sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: