1500-2000TL arası mouse önerisi

Bütçe
2000
Bu bütçede rezalet teknik servisiyle Wraith var. Birazcık standartlarımızı kısıp paramızla rezil olmamayı seçtiğim için Glorious kullanıyorum. 1 sene oldu sorunum yok.
5. ayında switch bozulup servise yollayıp 1 ayda mouseuna kavuşan arkadaşlardan olmadım.
O yorumları kaldırmaları göz ardı edilebilecek bir şey değil. Demek ki kötü yorumlar iyi olanlardan fazla. Hiç bir ürünlerinin adam akıllı yorumu yok.

Siz de önerdiniz ben de önerdim. Gerisi arkadaşın takdiridir. Karışamayız. Bilgilendirmemi yapıp üstüme düşeni yaptığımı düşünüyorum. Sizin de varsa Glorious alınmaması için gerekli argümanınız buyurun yazın. Arkadaşa fikir verin. Şayet yalnızca benim söylediğim şikayetleri güzelliyorsunuz.

Model O alınamaz denecek kadar kötü değil, darmosharkın hala daha iyi olduğu aşikar ama gloriousun kalite kontrolünün yeteri kadar iyi olduğunu düşünmüyorum. En çok yazılımda sorun yaşayan gördüğümü hatırlıyorum. Onun haricindekiler daha çok hatalı ürün olmasından dolayı yaşanan sorunlardı. Ürünü kötülemekten ziyade bilgi olsun diye söylüyorum.

O yorumları kaldırmaları göz ardı edilebilecek bir şey değil.
O kısımda sana katıldığımı belirtmiştim zaten, amacım da satıcıyı savunmak değildi zaten. Açılmış ürün iade almaması da ayrı bir sorun ama teknik servis konusunda gerek tanıdıklarımdan olsun gerek forumlardan olsun eskisi kadar sorun yaşayan görmüyorum. Sorun yaşayan yok mu illa var ama eskisi kadar çok değil. Dediğin gibi tercih alacak kişinin, ben de kendi gördüklerimi belirttim.

R1 Pro fiyatını hak eder mi?

Farklara göre bakmak lazım ne kadar işine yarar. Onda kaplama değişiyor pürüzsüz ice coating deniyordu sanırım o tarz bir kaplama var. Kutu içeriği değişiriyor grip tape yedek skatez alıcı uzatma aparatı falan çıkıyor. Onun haricinde en büyük fark mcu su beken den nordic e geçiyor şarj ömrü artıyor mcu daha verimli olduğu için. Ama o fiyata genelde Darmoshark M3S Max daha mantıklı gibi geliyor da kağıtüstünde tabii, hepsi üst seviye sensörler kullanıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki siz olsaydınız Darmoshark M3S Max mü yoksa R1 Pro mu alırdınız ya da direk R1 mi?

Tutuş şeklin ve elinin ölçüsü önemli ben VXE R1 öneririm fiyatına göre çok iyi seçenek Madlions Mad g ve eweadn S9 var Valorant oynuyorsan güzel uyum sağlarsın.

Peki siz olsaydınız Darmoshark M3S Max mü yoksa R1 Pro mu alırdınız ya da direk R1 mi?

Ben düz R1 alırdım yeterli bulduğum için ama shape farkı var hangisi hoşuna giderse onu al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…