1500-2000TL klavye önerisi

Ewmirk1

Hectopat
Yer
Adana
Herkese merhaba, şu anki kullandığım T68SE model klavyem sorun çıkarmaya başladı. W tuşu bazen basmama rağmen algılamıyor ve bu durum benim için çok sıkıntılı. Şu anda yeni klavye arayışındayım bütçem 1.500 TL ile 2.000 TL arasında. Aklımda şu an G213 var, sizce alınır mı?

3 yıldır bu ürünü kullanıyorum. Su geçirmez olduğu içinde ara ara yıkıyorum sıfır gibi oluyor.

Daktiloya basar gibi çok sert ve hızlı kullanıyorum ona rağmen ne bozuldu ne de bir bükülme oldu. Sağlam bir şey arıyorsan tavsiye ederim.

Yazılım desteğine ihtiyacım var belirtmeyi unutmuşum. Özellikle yazılım desteğinde macro içeriyorsa. Ayriyeten %100'lük olursa güzel olur.

Herkese merhaba, şu anki kullandığım T68SE model klavyem sorun çıkarmaya başladı. W tuşu bazen basmama rağmen algılamıyor ve bu durum benim için çok sıkıntılı. Şu anda yeni klavye arayışındayım bütçem 1.500 TL ile 2.000 TL arasında. Aklımda şu an G213 var, sizce alınır mı?
Yurtdışından aula alıyorlar. Kaliteli diyorlar. Onu bir incele istersen.

3 yıldır bu ürünü kullanıyorum. Su geçirmez olduğu içinde ara ara yıkıyorum sıfır gibi oluyor.

Daktiloya basar gibi çok sert ve hızlı kullanıyorum ona rağmen ne bozuldu ne de bir bükülme oldu. Sağlam bir şey arıyorsan tavsiye ederim.

Adam kötü klavyelerden kurtulmaya çalışıyor. Bir tur daha çile çektirme.

Calypso, Gamepower klavyeler arasında en düzgünlerinden biri de olsa çift tıklama, basmama sorunlarını yaşayan görmezden gelinemeyecek bir kitle var.

Önerin için teşekkür ederim ancak Gamepower kullanıp memnun olmayan çok arkadaşım var.
Yurtdışından aula alıyorlar. Kaliteli diyorlar. Onu bir incele istersen.

Klavye güzel görünüyor ancak %100'lük klavyeye ihtiyacım var.

Adam kötü klavyelerden kurtulmaya çalışıyor. Bir tur daha çile çektirme.

Calypso, Gamepower klavyeler arasında en düzgünlerinden biri de olsa çift tıklama, basmama sorunlarını yaşayan görmezden gelinemeyecek bir kitle var.

Şans meselesi, ben de Gamepower Ogre Rainbow modelini 3 yıldır kullanıyorum ve hâlâ ilk günkü kondisyonunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı