1500-2000TL klavye tavsiyesi

roboxgamer333

Centipat
1000-1500TL bütçem var oyun icin klavye ariyorum. Kablolu kablosuz fark etmez kablosuz ama kalitesiz yerine kablolu kaliteliyi secerim gecikme olmasın boyutu switchi hiç fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
1000-1500TL bütçem var oyun icin klavye ariyorum. Kablolu kablosuz fark etmez kablosuz ama kalitesiz yerine kablolu kaliteliyi secerim gecikme olmasın boyutu switchi hiç fark etmez.

Redragon K617 Fizz %60 isterseniz istemezseniz.

Evet hocam bütçe biraz kısıtlı dediğiniz klavye güzel gecikmesi yok gibi gözüküyor birde ayrıca kb-r99 modelini buldum hangisi daha iyi sizce hocam

Evet hocam bütçe biraz kısıtlı dediğiniz klavye güzel gecikmesi yok gibi gözüküyor birde ayrıca kb-r99 modelini buldum hangisi daha iyi sizce hocam
Cok ucuz bı modelmis pardon hocam

Dediğiniz klavyede gecikme gibi bir sorun felan yoksa sipariş veriyorum

rampage ürünlerinden koşarak uzaklaşın 1300 lük model güzeldir eğer %100 klavye istiyorsanız
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...witch-mekanik-oyuncu-si-fiyati,252377259.html bunu tercih edebilirsiniz ama ilk attığım ekranlı klavye 200 tl ekstraya değer bence tkl f tuşları bulunuyor ve ekrana sahip yetmiyorsa k617 fizzi tercih edin

Yok hocam %100'e gerek yok sağ olun ugrastiginiz için.

Hocam son kez rahatsız ediyorum k617 mi daha dayanıklı ilk attiginizmi

Son düzenleme:
Yok hocam %100'e gerek yok sağ olun ugrastiginiz için.

Hocam son kez rahatsız ediyorum K617 mi daha dayanıklı ilk attiginizmi.

Dayanıklı derken ne kast ediyorsunuz daha uzun gidere bakarsak ikisi de aşağı yukarı aynı süreler gider K617'nin avantajı hotswap olması ama havitse TKL ve LCD ekranı olmasının avantajı var bu kriterlerde kendinize uyanı tercih edin.

Hocam ekranın çok gerekmediğini ve bütçemi düşünerek k617 almaya karar verdim tekrardan sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…