ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 17 Ağustos 2021 #11 WhiperOfNight dedi: Haklısınız hocam onu bir önceki konuda düşündüm ama hem iki PSU çok yer kaplıyor hem kablo karmaşası beni darlıyor o yüzden tek olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... İki kasada kalbi kablolara bağlı 2 insan gibi durcak.
WhiperOfNight dedi: Haklısınız hocam onu bir önceki konuda düşündüm ama hem iki PSU çok yer kaplıyor hem kablo karmaşası beni darlıyor o yüzden tek olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... İki kasada kalbi kablolara bağlı 2 insan gibi durcak.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 17 Ağustos 2021 #12 3090 hariç diğer 3000 seri kartlar tek sistemde birlikte kullanılmıyor diye biliyorum. Ayrı ayrı kullanacaksan ayrı ayrı PSU alman daha sağlıklı olur.
3090 hariç diğer 3000 seri kartlar tek sistemde birlikte kullanılmıyor diye biliyorum. Ayrı ayrı kullanacaksan ayrı ayrı PSU alman daha sağlıklı olur.