1500-2500 TL Wraith'ten mouse önerisi

erahhn

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu site son zamanlar cok karsima cikti ve birkac mouse cidden ilgimi cekti. Ozellikle mad r Wireless ve VXE R1 Pro. Site guvenilir mi? Bilgisi olan varsa yardimci olursa cok mutlu olurum. Bütçem 1500-2500 arasi. Önerilere acigim.

O paraya MAD R/Helios II oneririm. Bu iki mouse da ciddili fiyatlarina gore cok cok iyi. MAD R beklentimin cok cok ustunde cikti, bq cok saglam, clickler cok guzel, skatezler hizli gayet güzel, + olarak stok 8k dongle cikmasi güzel bir arti. Helios da ayni sekil, kalitesi zaten bu butce de olan hicbir mouse ile yarisamaz, cok cok kaliteli. Bq cok cok saglam, bu mouse da esneme vesaire hicbir seyle karsilasamazsiniz, cok cok zordur. Clikleri vesaire de gayet güzel, ancak skatezleri kötü onları kullandiktan sonra herhangi bir marka skatezle degistirmenizi tavsiye ederim. İkisinin de scrollu benzer, Helios sadece daha tirtikli ve daha sesli. İkisini de kisaca ozetledim, her ne kadar dilim gitmese de, bu butce de en mantikli ürün MAD R.

Hocam mad r nedense icime sinmedi açıkçası pek anlamıyorum internetten biraz arastirdim sanirim Max 2K da kullanabilirmisim islemcim kotu ileride degistirmeyi dusunuyordum VXE R1 Pro hakkinda ne dusunuyorsunuz.

2K da olur, ancak onları kendine göre 1-2-4-8Khz diye ayarlayabilirsin. Direkt 8Khz olarak calismiyor, ileri de sistem guncellersin vesaire ilerde kullanirsin.

2K da olur, ancak onları kendine göre 1-2-4-8KHz diye ayarlayabilirsin. Direkt 8KHz olarak calismiyor, ileride sistem guncellersin vesaire ileride kullanirsin.

Anladim simdi siparisi olusturacagim buyuk ihtimalle kargo kac gun icerisinde geliyor bilginiz var mi?

Kargo 2-3 gune gelir, Ankaradan kargolaniyor. Yasadiginiz yere göre 2-3 gün icersinde gelir.

Hocam bilgin var mı 2/4k arası Wraith mouse önerme şansın var mı 8K sı olan ve olmayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…