1500-2500TL Monitör Tavsiyesi

Caner1903

Decapat
6700K işlemci GTX 1070 ekran kartım var CS:GO Dota2 PUBG vb oyunlar oynuyorum. 1500 ile 2500 TL kadar bütçem var önerilerinizi bekliyorum. Ben şu cihazı buldum:
Acer KG251QDbmiipx 25" 240Hz 1ms 2000TL gibi bir rakama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam şöyle eğer fps'inizin 144 altına düşeceği oyunlar oynayacaksanız G-SYNC Olduğu için bu monitoru öneririm fps düşse bile kasma hissetmezsiniz (ViewSonic XG2401) fakat bu 144 hz, bence bu kadar uygun fiyata 240 HZ bir monitor bulduysan al derim. Teşekkür ederim bu arada benimde gözüm acayip tuttu bende alabilirim belki, dediğim gibi g-sync istiyorsan XG2401 Al onun dışında Bu 240 HZ'i al kesinlikle kaçırma derim.

ViewSonic XG2401 model monitör G-SYNC desteklediğine emin miyiz acaba?

6700K işlemci GTX 1070 ekran kartım var CS:GO Dota2 PUBG vb oyunlar oynuyorum. 1500 ile 2500 TL kadar bütçem var önerilerinizi bekliyorum. Ben şu cihazı buldum:
Acer KG251QDbmiipx 25" 240Hz 1ms 2000TL gibi bir rakama.

ViewSonic XG2401 bunu öneririm. Arkadaş doğru bir öneride bulunmuş.

ViewSonic güzel bir marka, açıkçası Acer gibi bir marka yerine, Tayvan yerine, teknolojide ABD malını tercih etmenizi öneririm.

ABD çıkışlı teknoloji şirketleri işini ekseriyetle kaliteli yapıyor ve sorunsuz bir kullanım sunuyor.

Ayrıca 240Hz'ye çok da ihtiyacınız olduğunu sanmıyorum. Elinizdeki kartla 144Hz size haydi haydi yeter, uygun ve sorunsuz gider. Ayrıca G-Sync özelliğini de yabana atmayın, bu teknolojiden faydalanmakta yarar var.

Destekliyor. Sync özelliği olan bir monitör.

Hocam 2019 yılının başında artık freesync monitörler gsync desteklemeye başladı bu model de eskiden sadece freesync destekliydi fakat şu anda gsync destekliyor daha fazla bilgi için Technopat makalesine bakabilirsiniz İlgili makale için tıklayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…