WBENMOUM Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 106 28 Haziran 2024 #1 Konu basliginda yazdigim fiyat araliginda red switch bir klavye arıyorum. Eğer klavye Full veya %75 olursa guzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2024
Konu basliginda yazdigim fiyat araliginda red switch bir klavye arıyorum. Eğer klavye Full veya %75 olursa guzel olur.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 28 Haziran 2024 #2 HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bütçe biraz artarsa düşünülebilir.
HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bütçe biraz artarsa düşünülebilir.
WBENMOUM Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 106 30 Haziran 2024 #3 Havit Gamenote Kb884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Red Switch Fiyatı, Yorumları - Trendyol Trendyol'da gezinirken bu klavyeye denk geldim gozume cok hoş gorundu bu klavye sıkıntılı bir klavyemi bilen var mı genel olarak FPS oyunu oynuyorum.
Havit Gamenote Kb884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Red Switch Fiyatı, Yorumları - Trendyol Trendyol'da gezinirken bu klavyeye denk geldim gozume cok hoş gorundu bu klavye sıkıntılı bir klavyemi bilen var mı genel olarak FPS oyunu oynuyorum.