1500₺ Bütçe ile Bilgisayar Toplama

mrcek98

Megapat
Daha fazla  
Dizüstü bir bilgisayarım vardı, düşük performans nedeniyle servise gönderdim, 420₺ istediler. Ben de oraya para vermek yerine elimdeki 1500₺(taş çatlasın maksimum 2000₺) bütçeyle monitör dahil sıfır, ikinci el güzel performans alabileceğim CS:GO, LoL ağırlıklı fakat senaryo oyunlarını da düşük ayarlarda oynayabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. Sizlerin engin tecrübe ve bilgilerinin bana yardımcı olacağından hiç şüphem yok, şimdiden teşekkürler her şey için.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk müsait zamanımda ilgileneceğim

Neko yardım eder bu işlerden anlıyor. Dizüstü PC tamir ettirme. 420 TL monitör alırsın ve hatta dizüstü PC satıp daha iyi monitör alabilirsin.

Bende bunun daha mantıklı olduğunu düşündüm o yüzden konu açtım. Umarım hayırlısı olacak benim için.

Hocam kusura bakmayın ama taşı çatlattım ve 2000₺'ye bir sistem topladım

Bu sistem BF 1 ve GTA 5 gibi ağır oyunları bile çok rahat bir şekilde oynatabilir

Hocam kusura bakmayın ama taşı çatlattım ve 2000₺'ye bir sistem topladım

Eki Görüntüle 280749

Bu sistem BF 1 ve GTA 5 gibi ağır oyunları bile çok rahat bir şekilde oynatabilir

Bu fiyata toplanacak en iyi sistemi toplamışsınız , elinize fikrinize sağlık farklı sitelerde daha ucuza bulabilir miyim bu parçaları fiyatı biraz indirgeme açısından.

Sinerji bileşenleri oldukça ucuza satıyor fakat belki daha ucuzunu bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…