O ozzibozzi Hectopat Katılım 13 Ocak 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2016 #1 Arkadaşlar bütçe 1500 dolar AutoCad, 3Dmax vb. programları kullanmak için notebook önerir misiniz? Kafamda bu var ama amacıma uygun mudur? Daha iyi bir öneriniz var mı? Asus - ROG 15.6" Laptop - Intel Core i7 - 16GB Memory - 1TB Hard Drive + 128GB Solid State Drive - Metallic
Arkadaşlar bütçe 1500 dolar AutoCad, 3Dmax vb. programları kullanmak için notebook önerir misiniz? Kafamda bu var ama amacıma uygun mudur? Daha iyi bir öneriniz var mı? Asus - ROG 15.6" Laptop - Intel Core i7 - 16GB Memory - 1TB Hard Drive + 128GB Solid State Drive - Metallic
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2016 #2 Biraz daha verip hem bir üst seviye ekran kartına hem de 128 GB daha fazla SSD'ye sahip olan bu modeli almanızı önerebilirim. Asus - ROG 17.3" Laptop - Intel Core i7 - 16GB Memory - 1TB Hard Drive + 256GB Solid State Drive - Black Benim böyle yurtdışı imkanım olsa hiç düşünmem Alienware alırdım. Gerek performansı, soğutması gerek tasarımı olsun gerçekten çok iyi bir marka.
Biraz daha verip hem bir üst seviye ekran kartına hem de 128 GB daha fazla SSD'ye sahip olan bu modeli almanızı önerebilirim. Asus - ROG 17.3" Laptop - Intel Core i7 - 16GB Memory - 1TB Hard Drive + 256GB Solid State Drive - Black Benim böyle yurtdışı imkanım olsa hiç düşünmem Alienware alırdım. Gerek performansı, soğutması gerek tasarımı olsun gerçekten çok iyi bir marka.