$1500 gaming laptop tavsiyesi

Bütçe
$1500

Schutz

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, wat dönüşünde laptop mu yoksa kasa malzemeleri mi alsam karar verememiştim fakat sürekli İzmir-Manisa-Ankara arasında git-gel yapacağım için ve Gamejam vs. katılmayı düşündüğüm için laptop almaya karar verdim.

Şu anda 1500 dolar civarında Alienware marka laptop var:

Ve alabileceğim ASUS ROG var:

İki laptop arasında kaldım. Sizin de önerileriniz varsa bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba, wat dönüşünde laptop mu yoksa kasa malzemeleri mi alsam karar verememiştim fakat sürekli İzmir-Manisa-Ankara arasında git-gel yapacağım için ve gamejam vs. katılmayı düşündüğüm için laptop almaya karar verdim.

Şu anda 1500 dolar civarında Alienware marka laptop var:

Ve alabileceğim ASUS ROG var:

İki laptop arasında kaldım. Sizin de önerileriniz varsa bekliyorum.

İkisi arasında Alienware daha iyi fakat piyasasını bilmesemde laptopların 3070 Ti düşük gibi bu bütçede.

Bu ikisi arasından Alienware daha iyi. ROG kompakt modellerden olduğu için ekran kartı gücü Alienware modelindeki kadar güçlü olmayacaktır.

Ama diğer arkadaşlar önerilerine de bakın derim başka modeller önerebilirler.

Sabah akşam wat videoları izliyen biri olararak tavsiyem fiziksel olarak mağazaları gezmeniz bazen çok güzel indirimle oluyor
Bazı günlerde de tax freedom day oluyor vergi ödemiyorsunuz.

Hocam gideceğim yer küçük bir kasaba o yüzden alternatif olarak çok fazla mağaza bulunmuyor. Yakında büyük şehir var, oraya geçtiğimde büyük ihtimalle 4-5 tane mağaza gezerim diye düşünüyorum ama internetten sipariş vereceğim gibi duruyor.

Bu ikisi arasından Alienware daha iyi. ROG kompakt modellerden olduğu için ekran kartı gücü Alienware modelindeki kadar güçlü olmayacaktır.

Ama diğer arkadaşlar önerilerine de bakın derim başka modeller önerebilirler.
Hocam Alienware performans konusunda mutlu eder mi peki? Çok yerleşik bir hayatım yok en basit örneği üniversitede her ay 1 haftalığına Ankara'ya dönüyorum, WAT için Amerika'ya gideceğim gelince 1 dönem kalıp 2. dönem erasmusla Polonya'ya gideceğim ve sonraki sene son yılım olacak yine her 1-1.5 ayda bir haftalığına Ankara'ya dönüş vs. böyle git-geller içinde geçiyor zamanım. Şu anda elimde Nitro 5 - 1660TI'lı bir laptop bulunuyor, bu laptopu öyle git-gellerde kullanıp bir kasa toplayıp evde onu mu kullansam diyorum ama aşırı kararsız kaldım. Türkiye'de de aynı seviyede laptopların fiyatları çok uçmuş durumda, sizin elinizde böyle bir fırsat olsaydı Acer Nitro 5'i satıp Alienware falan alır onu mu kullanırdınız yoksa şehir dışı vs. durumlar için Nitro 5 - evdeyken kasayı mı kullanırdınız?

Hocam gideceğim yer küçük bir kasaba o yüzden alternatif olarak çok fazla mağaza bulunmuyor. Yakında büyük şehir var, oraya geçtiğimde büyük ihtimalle 4-5 tane mağaza gezerim diye düşünüyorum ama internetten sipariş vereceğim gibi duruyor.

Hocam Alienware performans konusunda mutlu eder mi peki? Çok yerleşik bir hayatım yok en basit örneği üniversitede her ay 1 haftalığına Ankara'ya dönüyorum, WAT için Amerika'ya gideceğim gelince 1 dönem kalıp 2. dönem erasmusla Polonya'ya gideceğim ve sonraki sene son yılım olacak yine her 1-1.5 ayda bir haftalığına Ankara'ya dönüş vs. böyle git-geller içinde geçiyor zamanım. Şu anda elimde Nitro 5 - 1660TI'lı bir laptop bulunuyor, bu laptopu öyle git-gellerde kullanıp bir kasa toplayıp evde onu mu kullansam diyorum ama aşırı kararsız kaldım. Türkiye'de de aynı seviyede laptopların fiyatları çok uçmuş durumda, sizin elinizde böyle bir fırsat olsaydı Acer Nitro 5'i satıp Alienware falan alır onu mu kullanırdınız yoksa şehir dışı vs. durumlar için Nitro 5 - evdeyken kasayı mı kullanırdınız?
Dostum ben her halükârda laptop tercih ederim çünkü laptop insanıyım. Performanstan ödün verip keyfime odaklanıyorum yata yata oyun oynuyorum. Senin nasıl oynadığını bilemediğimden buna bir şey diyemem. Farklı fikirler de almalısın ve kendine en uygun şekli seçmelisin.

Performansları konusunda pek fikrim yok ama her türlü ROG'dan daha performanslı orası kesin. Ekran kartı Watt değerlerini bilmiyorum. Bu konuda @Ege Hanedar daha iyi yardımcı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı