1500₺ klavye önerisi

Bütçe
1500

Aklımda Game Power Eva 5 60M var sizce nasıl?
Kötü.

Kötü.

bu nasıl sence 2.el almayı düşünüyorum

Bu nasıl sence 2.el almayı düşünüyorum

Logitech alınma sebebi tek garantisidir başka bir şey değil hocam. Marka bilinirliğini falan da geç hepsi aynı fabrikada üretiliyor zaten. Üstte attıklarım daha iyi.

Logitech alınma sebebi tek garantisidir başka bir şey değil hocam. Marka bilinirliğini falan da geç hepsi aynı fabrikada üretiliyor zaten. Üstte attıklarım daha iyi.

buna uygun keycaps nerden alabilrim ki

Aula F75 önerilerine hiç kulak asma bence öncelikle, zira yurtdışından vergisiyla 900 lira civarina geliyordu, şimdi bu klavyeye 2000 lira vermenin zerre mantığı yok, yurtdışında alıyorsan fiyat avantajı olur, bozulduğunda da koymaz o yüzden, e şimdi stok yok diye niye ederinin 2 katı para vereyim hiçbir güvencesi olmayan klavyeye? Attack Shark'in fiyatı güzel piyasaya göre ama o marka zaten genelde F/P ürünler satıyor, ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Fiyatına göre tercih edilebilir. Gelelim Gamepower klavyeye, bu fiyat bandında kesinlikle daha iyi denebilecek pek ürün yok şu sıralar, yüzde 60 klavyeler var genelde o da tercih meselesi. 1 senedir bu Gamepower'in klavyesini kullanıyorum ve henüz problem cikarmadi, eski klavyeleri kalitesiz oluyormus sanırım ama yeni klavyeleri nispeten daha iyi sanki, bir de 3 yıl garantisi var, THH ile her türlü paranı alırsın bir problem olsa. Ben bu açılardan bakıyorum genelde, yani ürün problemli çıksa bile tekrardan paramı alabilir miyim yasal olarak diye, o yüzden aynı paraya garantisiz ürün almam Aula gibi, 900 TL olsa o zaman düşünmeden alırdım mesela. Mesela Çin'den E-Yosoo klavye aldım 1 hafta içinde bir tane tuş basmamaya başladı, neyseki yedek switch vardı ve değiştim. Şunu da ekleyeyim mesela ben Gamepower, Asus, E-Yosoo klavye kullandım ve Gamepower hissiyat olarak biraz geride kalıyor yalan değil ama mevcut piyasa koşulları da malum. Bunu da neden yazıyorum, marka takintisindan öte bütüncül bir şekilde kar-zarar hesabı yapmalı diye düşünüyorum, artık hangisi kafana yatarsa alırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı