Halil İbrahim Kırtay Hectopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2016 #31 Ferit ARSLAN dedi: ATI (AMD) ekran kartlarının enerji tüketimi fazla, PSU yetecekse tabiki alınabilir. Genişletmek için tıkla... kardeş PSU 1000W lık platinum yani psu sorun değil ama after effects te Nvidia ların AMD ye göre daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Ferit ARSLAN dedi: ATI (AMD) ekran kartlarının enerji tüketimi fazla, PSU yetecekse tabiki alınabilir. Genişletmek için tıkla... kardeş PSU 1000W lık platinum yani psu sorun değil ama after effects te Nvidia ların AMD ye göre daha iyi olduğunu düşünüyorum.
F Ferit ARSLAN Hectopat Katılım 27 Kasım 2015 Mesajlar 165 Makaleler 1 Yer Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Donanım Hastası 12 Şubat 2016 #32 Halil İbrahim Kırtay dedi: kardeş PSU 1000W lık platinum yani psu sorun değil ama after effects te Nvidia ların AMD ye göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Fikrimi söylemem gerekirse, bana göre Nvidia daha stabil.
Halil İbrahim Kırtay dedi: kardeş PSU 1000W lık platinum yani psu sorun değil ama after effects te Nvidia ların AMD ye göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Fikrimi söylemem gerekirse, bana göre Nvidia daha stabil.
Halil İbrahim Kırtay Hectopat Katılım 8 Kasım 2015 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2016 #33 Ferit ARSLAN dedi: Fikrimi söylemem gerekirse, bana göre Nvidia daha stabil. Genişletmek için tıkla... ilgin için teşekkürler kardeşim. iyi geceler
Ferit ARSLAN dedi: Fikrimi söylemem gerekirse, bana göre Nvidia daha stabil. Genişletmek için tıkla... ilgin için teşekkürler kardeşim. iyi geceler