1500 liraya ikinci el GT1030'lu sistem alınır mı?

Repeprtra

Decapat
ASUS M2N MX SE Plus anakartlı - GT 1030'lu - i5 2300 2.8GHz - 6 GB RAM + kasa.

Böyle bir sistem alınır mı şu an ekran kartı ihtiyacım var imzamdaki sistemden daha mı iyi olur.
Şimdiki sistemi satsam ne kadar eder? Mesajlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
sıfır almak en mantıklısı bence. ikinci el karşısı söylemese bile mutlaka sorun çıkıyor.
Aynen katılıyorum. Arkadaş da ekran kartına ihtiyaç duyduğunu belirtiyor, sadece ekran kartını sıfır bir yerden bulursa onu alması çok daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum, RAM kapasitesi daha yüksek ve işlemcisi daha güçlü duruyor. Elindeki sistemi makul bir fiyata satıp APU bir sistem toplanabilir.

Pegatron IPXSB-H61 faktöründen elim kolum bağlı gibi ne doğru düzgün ekran kartı alabiliyorum ne de RAM yükseltebiliyorum Max 8 destekliyor 1333 MHz frekansında, doğru düzgün RDR2 oynayabilmek için illallah ettim beni 2 yıl idare edebilecek bir cihaz arıyorum sonrasında üniye geçince zaten Gaming laptopu için para biriktiririm. Şimdilik PS4 mü Xbox s mi yoksa başka bir PC mi mantıklı olur önerilerinizi bekliyorum link atarsanız sevinirim.

Pegatron IPXSB-H61 faktöründen elim kolum bağlı gibi ne doğru düzgün ekran kartı alabiliyorum ne de RAM yükseltebiliyorum Max 8 destekliyor 1333 MHz frekansında, doğru düzgün RDR2 oynayabilmek için illallah ettim beni 2 yıl idare edebilecek bir cihaz arıyorum sonrasında üniye geçince zaten Gaming laptopu için para biriktiririm. Şimdilik PS4 mü Xbox s mi yoksa başka bir PC mi mantıklı olur önerilerinizi bekliyorum link atarsanız sevinirim.
Ben çok uzun zamandır AMD Athlon ve GT 630 ikilisine sahip sistemde takılı kaldım dostum, yakın zamanda umarım RX 5700XT felan bir sistem toplayacağım. Kurtuluyorum yani çileden. Bunu almamın sebebi ucuz olması ve üstüne kalanı biriktirip XBOX Series X almak isteyişim. Uzun süre güncel oyunları çok yüksek grafiklerde oynamak istiyorsanız en mantıklı çözüm yolu, en ucuzu oyun konsolu almaktır. XBOX Series X bilgisayarımdan daha ucuz olacak ama daha güçlü olacak ve tahminen 6-7 yıl boyunca krallar gibi her oyunu oynatacak sana. Fakat genel işlemler için, FL Studio kullanmak istersin bakarsın, gaza gelirsin, video editleme yapmak istersin vb., en iyisi bir bilgisayardır, ağır işlerle uğraşmayacaksan işini götüren bir laptop alırsın dostum. Fakat dediğim gibi, uzun süre güncel oyunları sıkıntısız oynamanın en ucuz yöntemi bir oyun konsolu almaktır. Kötü yanı ise Windows işletim sistemindeki gibi serbest olamayacaksın. Fakat o oyun konsolunun dengi bir bilgisayar sana çok daha pahalıya da patlayacaktır. RTX 2080 Super FE 11.2 TFLOPs, XBOX Series X ise 12 TFLOPs güce sahip, fakat ekran kartı zaten konsol kadar ediyor, işlemci RAM vs. saymıyorum bile. Fakat senin o konsolla fazla bir seçeneğin olmayacak, oyun oyun oyun.

Biliyorum biraz alakasız konuştum ama belirteyim dedim, belki oyun oynayacaksan daha iyi bir çözüm biraz diş sıkıp XBOX ya da PS5 alman olacaktır?

Ben çok uzun zamandır AMD Athlon ve GT 630 ikilisine sahip sistemde takılı kaldım dostum, yakın zamanda umarım RX 5700XT falan bir sistem toplayacağım. Kurtuluyorum yani çileden. Bunu almamın sebebi ucuz olması ve üstüne kalanı biriktirip Xbox series X almak isteyişim. Uzun süre güncel oyunları çok yüksek grafiklerde oynamak istiyorsanız en mantıklı çözüm yolu, en ucuzu oyun konsolu almaktır. Xbox series X bilgisayarımdan daha ucuz olacak ama daha güçlü olacak ve tahminen 6-7 yıl boyunca krallar gibi her oyunu oynatacak sana. Fakat genel işlemler için, FL Studio kullanmak istersin bakarsın, gaza gelirsin, video editleme yapmak istersin vb. en iyisi bir bilgisayardır, ağır işlerle uğraşmayacaksan işini götüren bir laptop alırsın dostum. Fakat dediğim gibi, uzun süre güncel oyunları sıkıntısız oynamanın en ucuz yöntemi bir oyun konsolu almaktır. Kötü yanı ise Windows işletim sistemindeki gibi serbest olamayacaksın. Fakat o oyun konsolunun dengi bir bilgisayar sana çok daha pahalıya da patlayacaktır. RTX 2080 Super fe 11.2 tflops, Xbox series X ise 12 tflops güce sahip, fakat ekran kartı zaten konsol kadar ediyor, işlemci RAM vs. saymıyorum bile. Fakat senin o konsolla fazla bir seçeneğin olmayacak, oyun oyun oyun.

Biliyorum biraz alakasız konuştum ama belirteyim dedim, belki oyun oynayacaksan daha iyi bir çözüm biraz diş sıkıp Xbox ya da PS5 alman olacaktır?

Bence yararlı bir mesaj bilgisayarım da şu an oyun oynuyorum, yeni alacağım bir PC'de oyun oynamak istiyorum video editi gibi şeyler düşünmüyorum en azından şu anlık. Xbox One X'ler bildiğim kadarıyla 4500 gibi falandı? Bu konu hakkında pek bilgim yok konsola tek çekincem Gamepad'a alışabilir miyim, alışırsam çok güzel bir sonuç olmuş olur mesaj için teşekkürler. 6700'lik almak istediğim laptop bile GTX 1650 ekran kartı var ve RX 570ten düşük bir eran kartı bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı