90x40-90x30 veya benzer ölçülerde, birçok farklı desen seçeneği olan mouse pad arıyorum. Masada çok fazla sigara içtiğimden dolayı şu anki kullandığım mouse pad üzerinde yanıklar var mouse hareketlerimi çok engellemeye başladılar. Dayanıklı, kaliteli baskısı olan ve rahatça temizleyebileceğim bir ürün arıyorum. 1600₺ye kadar çıkabilirim. Gerçekten değecek biraz daha tuzlu bir seçenek varsa 1 hafta falan bekleyip üstüne koyabilirim fakat şu anlık 1500-1600 bütçem var. Yurt dışından getirtmek ile uğraşmayacağım mouse pad önerilerinize açığım.
(Sert yüzeyli mousepad önerilerinize de açığım fakat daha önce kullanmadığımdan ötürü ne bekleyeceğime dair bir fikrim yok)
Attı ismini arkadaşım razer Goliathus yazıyor kendisi dışarida olduğundan fotoğrafını atamadı ben baktım ama ucuz duruyor dandikmi bilmiyorum 140 TL civarı filan atayım istersen linkini
Razer Goliathus Oyuncu Mouse Pad 90 x 30 CM - XXL Büyük Boy Kaymaz Taban Su Tutmaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Attı ismini arkadaşım Razer Goliathus yazıyor kendisi dışarida olduğundan fotoğrafını atamadı ben baktım ama ucuz duruyor dandikmi bilmiyorum 140 TL civarı filan atayım istersen linkini.
Razer Goliathus Oyuncu Mouse Pad 90 x 30 CM - XXL Büyük Boy Kaymaz Taban Su Tutmaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Attı ismini arkadaşım razer Goliathus yazıyor kendisi dışarida olduğundan fotoğrafını atamadı ben baktım ama ucuz duruyor dandikmi bilmiyorum 140 TL civarı filan atayım istersen linkini