1500₺ Oyuncu klavye tavsiyesi

Seztan

Hectopat
1 senedir Gamepower Saber RGB red Switch kullanmaktayım. Ancak GP ürünlerindeki kronik sorunlardan bıkmış bulunmaktayım. Maksimum 1500 ₺ olacak şekilde oyuncu klavyesi önerir misiniz?

Apex 7 tkl derim bu fiyata
Oha apex 7 bile 2000 tl olmuş...
g815 2 ay önce 1100 tlydi şu an 2500 olmuş yani kısacası bir tık geç kalınmış

Apex 7 TKL derim bu fiyata.
Oha Apex 7 bile 2000 TL olmuş...
G815 2 ay önce 1100 tlydi şu an 2500 olmuş yani kısacası bir tık geç kalınmış

Şimdi bende kontrol ettim. Evet 2000 olmuş. Doğrusu idare etmeyi düşünüyordum elimdeki ile ancak her geçen gün ayrı bir sıkıntı çıkarınca arayışlara başladım.

Bende g915 tkl var 3 ay önce 3000e almıştım vergiler dahil yurt dışından şu an ise bi alt modeli 2500den aşağı yok tavsiyem seçiminizi yaptıktan sonra acele edin yoksa biraz daha artacak fiyatlar.

Bende G915 TKL var 3 ay önce 3000e almıştım vergiler dahil yurt dışından şu an ise bir alt modeli 2500'den aşağı yok tavsiyem seçiminizi yaptıktan sonra acele edin yoksa biraz daha artacak fiyatlar.

Evet orası kesin gibi duruyor. Yurt dışından tanıdık birine getirtme ihtimalim var ama yine de garantiye almak lazım.

royal-kludge-rk61-60-kablosuz-mekanik-oyuncu-klavyesi-rgb-hot-swappable-red-switch-turkce-tus-duzeni-beyaz-p-HBCV000007MXOQ

Alakasız olacak ama bir klavye 2000 TL olduysa biz nasıl bilgisayar toplayacağız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunlar da diğer önerebileceklerim.
Logitech G Pro turnuvalarda sıklıkla kullanılıyor.
RK61 sade ve az yer kaplıyor, günlük hayatta da kullanmaya uygun, red switch, ayrıca diğerlerine göre 500 tl daha uygun
Alakasız olacak ama bir klavye 2000 TL olduysa biz nasıl bilgisayar toplayacağız?
Bu devirde pc toplanmaz laptop al, masaüstü pcnin içindeki işlemci laptopun fiyatı kadar olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…