1500₺ Telefon Tavsiyesi

Bütçe
1500₺
Uzun ömürlülük açısından MI8 SE işlemcisi daha iyi, kamera olarak da oldukça önde. 1500₺ ye sıfır temizlikte MI8 SE bulunabilirken, S8 bulunabileceğini hiç sanmıyorum.

Gayet de bulunabilir, kamera açısında önde olduğunu zannetmiyorum, optik yok oradan zaten yerlere düşüyor, Xiaomi kalitesi malum rezalet, tasarım iPhone X çakması iğrenç bir tasarım, 1 2 basir konuda önde sadece onlarda farkı anlayamacağı şeyler, S8 tüm konularda daha önde ki işlemci konusunda saçma exnyos neden erken bitsin 4 yıllık telefon hala tüm oyunları oynatıyor.

Gayet de bulunabilir, kamera açısında önde olduğunu zannetmiyorum, optik yok oradan zaten yerlere düşüyor, Xiaomi kalitesi malum rezalet, tasarım iPhone X çakması iğrenç bir tasarım, 1 2 basir konuda önde sadece onlarda farkı anlayamacağı şeyler, S8 tüm konularda daha önde ki işlemci konusunda saçma exnyos neden erken bitsin 4 yıllık telefon hala tüm oyunları oynatıyor.
Tüm oyunları oynatması iyi bir işlemciye sahip olduğu anlamına gelmiyor. 1500₺ de tasarımın ön planda olduğunu düşünmüyorum buna rağmen gayet kaliteli elde iyi hissettiren metal-cam kasa küçük bir telefon.
Kavisli ekranı ile dayanıksız bir tasarım S8, yere düştüğünde 1000₺ ekran masrafı çıkarabilecek cihaz.
Xiaomi kalitesi redmi modellerinde rezalet, bahsettiğim cihaz Mi serisinden, kalitesiz bir Mi telefon gösterebilir misin?

Tüm oyunları oynatması iyi bir işlemciye sahip olduğu anlamına gelmiyor. 1500₺ de tasarımın ön planda olduğunu düşünmüyorum buna rağmen gayet kaliteli elde iyi hissettiren metal-cam kasa küçük bir telefon.
Kavisli ekranı ile dayanıksız bir tasarım S8, yere düştüğünde 1000₺ ekran masrafı çıkarabilecek cihaz.
Xiaomi kalitesi Redmi modellerinde rezalet, bahsettiğim cihaz mi serisinden, kalitesiz bir mi telefon gösterebilir misin?

Dayanıksız evet 1000 TL yine iyi 1700 TL falan orijinal ekranlar evet, ama en azından kendine özgü, bu kişiye kalmış bir şey, S8 alıp tank kılıf alıp rahat şekilde 4 5 6 yıl kullanabilir, en azından arayüzdeki reklamlar ile uğraşmaz, işlemci tüm oyunları oynatıyor evet SD daha uzun ömürlü diyorsun sebebi ne?

Dayanıksız evet 1000 TL yine iyi 1700 TL falan orijinal ekranlar evet, ama en azından kendine özgü, bu kişiye kalmış bir şey, S8 alıp tank kılıf alıp rahat şekilde 4 5 6 yıl kullanabilir, en azından arayüzdeki reklamlar ile uğraşmaz, işlemci tüm oyunları oynatıyor evet SD daha uzun ömürlü diyorsun sebebi ne?
Tank kılıf kullandıktan sonra tasarımın bir önemi kalmıyor zaten. Mi8 SE modelinin hiç birinde arayüzde reklam bulunmuyor, güç verimliliği açısından SD710 daha önde, sonuçta 1 yıl daha güncel bir işlemci. İkisi de performans olarak fark hissettirmeyecek, tasarım kalıyor geriye o da konu sahibinin seçimi.

Tank kılıf kullandıktan sonra tasarımın bir önemi kalmıyor zaten. MI8 SE modelinin hiçbirinde arayüzde reklam bulunmuyor, güç verimliliği açısından SD710 daha önde, sonuçta 1 yıl daha güncel bir işlemci. İkisi de performans olarak fark hissettirmeyecek, tasarım kalıyor geriye o da konu sahibinin seçimi.

Aslında öyle ama tank kılıftan kastım 360 değil, normal kılıf ve ekran koruyucu ile kullanırsa bir şey olmaz, 1500 TL'den bahsediyoruz çünkü Türkiye standartları.

Öncelikle merhaba, 1500₺ telefon alacağım. Aradığım özellikler kamerasının iyi olması ve kalite olmasıdır. Şimdiden teşekkürler.

Hocam bende @erme hocamın önerdiği gibi Qukitel C21 öneririm ama kamera ve kalite konusunda sizi üzebilir.
Bütçenizi arttırmazsanız başka seçenek yok gibi bir şey.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı