1500 TL 1 TB SSD önerisi

Bütçe
1500

Peezyy

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
Gigabyte A320M-H-CF
Merhaba forum üyeleri,

1500 TL bütçe ile Gigabyte A320M-H-CF anakart modelim için 1TB kapasiteli bir SSD arayışı içerisindeyim. Anakartıma uygun, performansı iyi ve önerdiğiniz marka/model SSD'ler hakkında tavsiyelerinizi almak istiyorum.

En F/P ürün diyebilirim, arkadaş çok doğru bir öneri yapmış.

Ben yakın zamanda çok aradım en iyi seçenek şimdilik Kioxia G2 gibi duruyor, soğutucu alırsanız çok daha iyi kombinayon olur.

En F/P ürün diyebilirim, arkadaş çok doğru bir öneri yapmış.

Ben yakın zamanda çok aradım en iyi seçenek şimdilik Kioxia G2 gibi duruyor, soğutucu alırsanız çok daha iyi kombinayon olur.

O zaman şöyle bir şey sorayım benim anakartımda M.2 SSD nereye takılıyor? YouTube'da hiçbir öğretici video bulamadım.

O zaman şöyle bir şey sorayım benim anakartımda M.2 SSD nereye takılıyor? YouTube'da hiçbir öğretici video bulamadım.

1699552067670.png

Çok teşekkür ederim seviliyosunuz <3

İncehesap'ta stok bitmiş Hepsiburada'da stok var ama YouTube'da dönen videolar yüzünden sahte bir SSD gelmesinden korkuyorum ya 2 bin verip vatandan alacağım veya İncehesap'ın stoku yenilemesini bekleyeceğim ya da Hepsiburada'dan alacağım sizde hangisi mantıklı?

Çok teşekkür ederim seviliyosunuz <3

İncehesap'ta stok bitmiş Hepsiburada'da stok var ama YouTube'da dönen videolar yüzünden sahte bir SSD gelmesinden korkuyorum ya 2 bin verip vatandan alacağım veya İncehesap'ın stoku yenilemesini bekleyeceğim ya da Hepsiburada'dan alacağım sizde hangisi mantıklı?

Hepsiburada satıcılı olandan alabilirsiniz ben daha yeni aldım öncesinde de oradan 500GB modelini almıştım sorun yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı