1500 TL %100 red switch klavye önerisi

Bütçe
1500

alleqros

Picopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar, 1500 TL bandında bir klavye arıyorum. %100 olması tercihimdir. Şu anda Redragon Dark avanger kullanmaktayım. Zamanında uygun fiyata almıştım şimdi %100 bu ayarda red switch bir klavyeye ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Bu fiyata o klavyenin aşağısında bir ürün bulursunuz gibime geliyor özellikle %100'de.

Yorum için teşekkürler sanırım bütçe 3k falan yükseltmem lazım düzgün bir şey alabilmek için
2500 çıkarsanız bu var

Dostum kullandığın Redragon Dark Avenger klavye internetten baktığım kadarıyla %100 değil, numpad kısmı yok. Onun gibi numpadsiz mi istiyorsun?

Eğer tam anlamıyla %100, numpadli, red switch istiyorsan Redragon Aryaman K569 klavyeyi önerebilirim.

Bu fiyata çıkabilirim cok hosuma gitti peki 2500 bandında bu ürün almak mı mantıklı yoksa daha iyi f/p urun bulunabilir mi

Peki satıcı güvenilir mi ? Daha önce alışveriş yapmadığım bir site ondan soruyorum. Hepsiburada'da satılıyor fakat 300 lira fark ekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…