Corvus57 Centipat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #21 halfblood dedi: NVIDIA ekran kartına FreeSync alsam ne olur, ne kaybederim? Anltırsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Özelliği kullanamazsın yani monitörün ve ekran kartın FPS anlamında uyumlu çalışmaz.
halfblood dedi: NVIDIA ekran kartına FreeSync alsam ne olur, ne kaybederim? Anltırsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Özelliği kullanamazsın yani monitörün ve ekran kartın FPS anlamında uyumlu çalışmaz.
Zahidss Decapat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 590 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #22 halfblood dedi: NVIDIA ekran kartına FreeSync alsam ne olur, ne kaybederim? Anltırsan sevinirim. 4ms sıkıntı çıkarmaz mı? Genişletmek için tıkla... Aradaki 3ms yi göz ile fark etmek pek mümkün değil.
halfblood dedi: NVIDIA ekran kartına FreeSync alsam ne olur, ne kaybederim? Anltırsan sevinirim. 4ms sıkıntı çıkarmaz mı? Genişletmek için tıkla... Aradaki 3ms yi göz ile fark etmek pek mümkün değil.
halfblood Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #23 Corvus57 dedi: Özelliği kullanamazsın yani monitörün ve ekran kartın FPS anlamında uyumlu çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Şimdi inceledim de artık nvıdıa ekran kartında freesync aktifeştirilebiliyormuş.Sorun olmaz gibi duruyor .
Corvus57 dedi: Özelliği kullanamazsın yani monitörün ve ekran kartın FPS anlamında uyumlu çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Şimdi inceledim de artık nvıdıa ekran kartında freesync aktifeştirilebiliyormuş.Sorun olmaz gibi duruyor .
Corvus57 Centipat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #24 halfblood dedi: Şimdi inceledim de artık NVIDIA ekran kartında FreeSync aktifeştirilebiliyormuş. Sorun olmaz gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olduğunu bilmiyordum.
halfblood dedi: Şimdi inceledim de artık NVIDIA ekran kartında FreeSync aktifeştirilebiliyormuş. Sorun olmaz gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olduğunu bilmiyordum.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 21 Mart 2021 #25 halfblood dedi: Şimdi inceledim de artık nvıdıa ekran kartında freesync aktifeştirilebiliyormuş.Sorun olmaz gibi duruyor . Genişletmek için tıkla... Ekran kartın Nvidia diye illa monitörü de G-SYNC alacaksın diye bir şey yok zaten. Sorun yaşama ihtimalin düşük, yırtılma olursa VSYNC açarsın.
halfblood dedi: Şimdi inceledim de artık nvıdıa ekran kartında freesync aktifeştirilebiliyormuş.Sorun olmaz gibi duruyor . Genişletmek için tıkla... Ekran kartın Nvidia diye illa monitörü de G-SYNC alacaksın diye bir şey yok zaten. Sorun yaşama ihtimalin düşük, yırtılma olursa VSYNC açarsın.
AlanbeoL Centipat Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 31 Çözümler 1 21 Mart 2021 #26 Acer Nitro KG242YPbmiipx Monitör Acer Nitro KG242YPbmiipx Monitör UM.QX2EE.P05 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Acer Nitro KG242YPbmiipx Monitör Acer Nitro KG242YPbmiipx Monitör UM.QX2EE.P05 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
2 253662 Hectopat Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 1.776 Çözümler 15 22 Mart 2021 #27 Amazon.com.tr prime üyesi ol 7 tl verip sonra bunu al 1399 a
0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #28 AOC C24G1 24" 144Hz 1ms