CG türü beyaz motorum var. Kaskın koruması o fiyatta en iyisi olmalı ve rengi motorla uyumlu olmalı. Koruması daha iyi derseniz 1800 civarına çıkabilirim veya aynı koruma kalitesine sahip sıfır kask alabilirim.
Hocam bütçe düşük ama bu kask bu fiyatta kafamı en iyi koruyacak kask değil mi?İkinci el kask asla almayın. LS2 markasına da bulaşmayın. LS''nin bu fiyatlarda bulunan modellerini deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum kesinlikle güvenlikli bir kask değil plastikten farksız. Bu bütçede MT'nin alt markası olan Axxis Draken kaskı tercih etmek daha mantıklı olacaktır.
Kullanan kişiler LS2 Rapid'den daha iyi olduğunu söylüyorlar ayrıca üreticisi olan MT'de çok daha iyi markadır. Şahsen LS2 önermiyorum, kendimde kullandım ve güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Axxis Draken daha mantıklı olacaktır bu bütçe için.Hocam bütçe düşük ama bu kask bu fiyatta kafamı en iyi koruyacak kask değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.