Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
850w ihtiyacım yok hocam 750-650 gold almak daha mantıklı gibi850Watt değerinde şöyle bir psu buldum hocam bilmem ilgilenirmisiniz.
![]()
High Power Elite HP1-N850BR-E12S 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Elite HP1-N850BR-E12S 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Elite HP1-N850BR-E12S 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.176,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunlardan birini almakmı yoksa bütçeyi biraz aşıp https://www.hepsiburada.com/sharkoo...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.29.8 bunumu almalıyım.
high power performance ile arasında fark varmıdır aradaki 200 tlye değermi hocam biraz baktı eşit gibi duruyorlar@Gordia Tabii ki alabilirsin, Cool Zero daha iyi olur.
koruması ne oluyo hocam tam olarak çok bilgim yokBunda bazı korumalar eksik diye duydum deneyimli üyelerden. Biraz araştırın. Modüler olması iyi ama dayanıklılık daha önemli. High Power da iyidir.
bunu görmemiştim fiyat farkı varmış baya benim baktığım siteyle bunu alacağım büyük ihtimal teşekkürler
@Pluxy01
Önemli güvenlik korumaları eksik olan model Gold Zero, Cool Zero değil.
Bütçe içinde alınabilir:
![]()
SHARKOON SilentStorm COOL ZERO 750W 750W 80+ GOLD tak çıkar Full Modüler Güç kaynaÄı - inventus
SHARKOON SilentStorm COOL ZERO 750W 750W 80+ GOLD tak çıkar Full Modüler Güç kaynaÄıinventus.com.tr
@Pluxy01
Önemli güvenlik korumaları eksik olan model Gold Zero, cool Zero değil.
Bütçe içinde alınabilir:
![]()
SHARKOON SilentStorm COOL ZERO 750W 750W 80+ GOLD tak çıkar Full Modüler Güç kaynaÄı - inventus
SHARKOON SilentStorm COOL ZERO 750W 750W 80+ GOLD tak çıkar Full Modüler Güç kaynaÄıinventus.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.