1500 TL A10 7870K Sistem Toplama

Tugrul8875

Hectopat
Yer
Turgutlu-Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci-Lise
Merhaba arkadaşlar.

Ben sitede yapılan 1500 TL'lik APU sistemi almayı düşünüyorum ancak anakartın 2400MHz'de kullanılması için overclock işleminin gerekli olup olmadığı konusunda kafam karıştı. Ayrıca bu sistem yerine;

bunu alsam bir sorun yaşar mıyım? 1-2 ay sonra para toplayıp 1TB HDD almayı da düşünüyorum. Not: Vatan 'da, önerilen parçaları bulamadığım için APU olarak şöyle bir şey topladım:

GT 730 ekran kartı oyun için çok kötü sakın alma. Böyle bir bütçeye SSD almak iyi değil. Ona vereceğiniz 250TL ile GTX 750Ti alabilirsiniz. Everest kasalar dandik onun yerine Zalman,Xigmatek,Gigabyte gibi markalara yönelebilirsiniz. FX işlemci serisi yerine i3 4160 koyabilirsiniz o bütçeye. Anakartı da H81M yapabilirsin.

Eğer APU almayacaksanız AMD'ye hiç bulaşmayın derim. Onun yerine kesinlikle APU sistemi alın.
Ayrıca kasa olarak kesinlikle Everest almayın kötü bir marka. Corsair ve Cooler Master tavsiye ederim.
GT 730 ekran kartınında almayın kesinlikle çünkü düşük bir kart bayağa, onun yerine APU sistem toplanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…