- Makaleler
- 2
Daha fazla
Arkadaşlar bir telefon lazım istediğim şeyler;
Dayanıklı olsun.
Şarjı uzun gitsin.
Akıllı olsun.
Kamerasının, işlemcisinin vs. çok iyi olmasına gerek yok. Fiyat yazmadım ama 1500'ü geçmemeli (1500 dedim diye illa 1500'lük ürün atmanıza gerek yok, aradığım şartları sağlayan en ucuz modeli alacağım
).
Şu anlık aklımda bu ürün var.
www.trendyol.com
@246941 sen anlarsın, telefondan anlamıyorsan bile forumda kim telefondan anlar onu bilirsin
.
Not: Bir sürü konu açılmış biliyorum konulara baktım ama önerilen telefonlar ya pahalanmış ya stoğu bitmiş ya da daha iyi modelleri çıkmış.
Dayanıklı olsun.
Şarjı uzun gitsin.
Akıllı olsun.
Kamerasının, işlemcisinin vs. çok iyi olmasına gerek yok. Fiyat yazmadım ama 1500'ü geçmemeli (1500 dedim diye illa 1500'lük ürün atmanıza gerek yok, aradığım şartları sağlayan en ucuz modeli alacağım
Şu anlık aklımda bu ürün var.
Huawei Y5 2019 16 GB Siyah Cep Telefonu (Huawei Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Huawei Y5 2019 16 GB Siyah Cep Telefonu (Huawei Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
@246941 sen anlarsın, telefondan anlamıyorsan bile forumda kim telefondan anlar onu bilirsin
Not: Bir sürü konu açılmış biliyorum konulara baktım ama önerilen telefonlar ya pahalanmış ya stoğu bitmiş ya da daha iyi modelleri çıkmış.
Son düzenleyen: Moderatör: