1500 TL akıllı telefon önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar bir telefon lazım istediğim şeyler;
Dayanıklı olsun.
Şarjı uzun gitsin.
Akıllı olsun.
Kamerasının, işlemcisinin vs. çok iyi olmasına gerek yok. Fiyat yazmadım ama 1500'ü geçmemeli (1500 dedim diye illa 1500'lük ürün atmanıza gerek yok, aradığım şartları sağlayan en ucuz modeli alacağım :D ).
Şu anlık aklımda bu ürün var.

@246941 sen anlarsın, telefondan anlamıyorsan bile forumda kim telefondan anlar onu bilirsin :D.

Not: Bir sürü konu açılmış biliyorum konulara baktım ama önerilen telefonlar ya pahalanmış ya stoğu bitmiş ya da daha iyi modelleri çıkmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
TCL almanı şiddetle tavsiye ederim.

Arkadaşlar bir telefon lazım istediğim şeyler;
Dayanıklı olsun.
Şarjı uzun gitsin.
Akıllı olsun.
Kamerasının, işlemcisinin vs. çok iyi olmasına gerek yok. Fiyat yazmadım ama 1500'ü geçmemeli (1500 dedim diye illa 1500'lük ürün atmanıza gerek yok, aradığım şartları sağlayan en ucuz modeli alacağım :D ).
Şu anlık aklımda bu ürün var.

@246941 sen anlarsın, telefondan anlamıyorsan bile forumda kim telefondan anlar onu bilirsin :D.

Not: Bir sürü konu açılmış biliyorum konulara baktım ama önerilen telefonlar ya pahalanmış ya stoğu bitmiş ya da daha iyi modelleri çıkmış.

Keşke aşabilseniz tcl iyi olur ama aşamam derseniz General Mobile iyi olabilir.

Öncelikle Huawei'den uzak durmanı tavsiye ederim dostum bu fiyata alabileceğin en iyi cihaz bu.

Bu telefonuda marka takıntın yoksa alabilirsin tek sorun sadece ülkemizde çok popüler bir telefon markası değil bunu almak istemessen kendi koyduğun telefonu ya da Xiaomi Redmi Note 4 alabilirsin GM8'den iyidir :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı