Plagerty Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 412 31 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi Sosyaller. Günlük kullanım için ayakkabı arıyorum. Bütçem 1500 TL. Biraz daha çıkabilirim. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2023
Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi Sosyaller. Günlük kullanım için ayakkabı arıyorum. Bütçem 1500 TL. Biraz daha çıkabilirim. Şimdiden teşekkürler.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.334 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #2 Plagerty dedi: Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi Sosyaller. Günlük kullanım için ayakkabı arıyorum. Bütçem 1500 TL. Biraz daha çıkabilirim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sneaker mı arıyorsun yoksa koşu/yürüyüş ayakkabısı vs. mi ?
Plagerty dedi: Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi Sosyaller. Günlük kullanım için ayakkabı arıyorum. Bütçem 1500 TL. Biraz daha çıkabilirim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sneaker mı arıyorsun yoksa koşu/yürüyüş ayakkabısı vs. mi ?
Plagerty Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 412 31 Ağustos 2023 #3 BehzatAmirim dedi: Sneaker mı arıyorsun yoksa koşu/yürüyüş ayakkabısı vs. mi? Genişletmek için tıkla... Yani okulda giyeceğim sneaker pek tercih etmiyorum.
BehzatAmirim dedi: Sneaker mı arıyorsun yoksa koşu/yürüyüş ayakkabısı vs. mi? Genişletmek için tıkla... Yani okulda giyeceğim sneaker pek tercih etmiyorum.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.334 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 Plagerty dedi: Yani okulda giyeceğim sneaker pek tercih etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Nike Revolution 5.
Plagerty dedi: Yani okulda giyeceğim sneaker pek tercih etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Nike Revolution 5.