Redragon kumara k552Selam. Direkt konuya gireceğim, ben internet kafeye gittiğimden beri klavyemden soğumaya başladım ve artık klavye arayışındayım ama kafamda birkaç soru var. Switch farklarını az çok anladım. Kullandığım klavye SteelSeries Apex 3, internet kafede kullandığım ise sahibinin söylediğine göre Green Switch bir Razer klavyeymiş. Pek kaynak bulamadım buna en çok benzeyen red, Black, Blue, brown ve white Switch'lerden hangisi olabilir? Bütçem 1500TL Maksimum.
Selam. Direkt konuya gireceğim, ben internet kafeye gittiğimden beri klavyemden soğumaya başladım ve artık klavye arayışındayım ama kafamda birkaç soru var. Switch farklarını az çok anladım. Kullandığım klavye SteelSeries Apex 3, internet kafede kullandığım ise sahibinin söylediğine göre Green Switch bir Razer klavyeymiş. Pek kaynak bulamadım buna en çok benzeyen red, Black, Blue, brown ve white Switch'lerden hangisi olabilir? Bütçem 1500TL maksimum.
Eğer sesli seviyorsanız mavi yani clicky, eğer sessiz seviyorsanız linear yani red bakacaksınız. İkisinin ortası ise brown mavi gibi hissiyatı var ama red gibi sessiz ben brown kullanıyorum. Ne istediğnizi söyleyin ona göre bir tavsiye sunayım.
Gamakay güzelmiş. Teşekkür ederim hocam ek olarak bir şey daha sormak istiyorum. %60 mekanik klavyeler satılıyor aralarında olan fark ne? Eğer çok bir fark yoksa şöyle bir klavye Amazon.com.tr alıp üstündeki switchleri kullanıp ardıdan eskidiğinde brown switch alıp takabiliyor muyum?GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
105.35AU $ 50% OFF|RK98 kraliyet Kludge kablosuz mekanik klavye 98 tuşları tri mod 2.4G/Bluetooth/USB RGB arkadan aydınlatmalı çalışırken değiştirilebilir oyun klavyeler|Klavyeler| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam Rampage, Gamepower gibi markalar dışında, insanların forum dahil önerdiği klavyeleri toplamaya çalıştım. Diğerleri ya stokta yok ya da satışta yok. Kablolu ve kablosuz baktım sizde bakabilirsiniz.
GamaKay güzelmiş. Teşekkür ederim hocam ek olarak bir şey daha sormak istiyorum. %60 mekanik klavyeler satılıyor aralarında olan fark ne? Eğer çok bir fark yoksa şöyle bir klavye Amazon.com.tr alıp üstündeki Switch'leri kullanıp ardıdan eskidiğinde brown Switch alıp takabiliyor muyum?
F1, F2 gibi şeylere ihtiyacım yok hocam. Şöyle bir şey alsam Amazon.com.tr olmaz mı? İleride markanın Switch'lerini bulmak çok mu zor oluyor? Zor olmuyorsa böyle bir tercih yapmam daha mantıklı geliyor bana.