1500 TL AMD CPU - GPU - RAM ve PSU Önerisi

Tumerefe

Hectopat
Katılım
20 Şubat 2016
Mesajlar
191
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese merhabalar. Ben toplam 1500 TL'ye AMD ekran kartı, AMD işlemci 8 GB RAM ve güç kaynağı istiyorum. Arkadaşlar rica etsem bana orta ayarda GTA V 40 FPS'in altına düşmeyecek bir şeyler önerebilir misiniz? Sadece GTA V'de orta ayarlarda 40 FPS'in altına düşmesin yeterli. Teşekkürler, iyi sosyaller.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim amd r7 250 im var 45 fps sabitleyim oynayabiliyorum gta 5 ama ramden dolayı sıkıntım var konu açtım ama denetleniyor diyor ne zaman açılır bu arada nvidia ekran kartını almanı öneririm amd ekran kartım çok sesli çalışıyor 65 derece 70 görmüştü gta da
 
65-70 derece normal değerler. Ayrıca AMD Nvidia'dan daha düşük nanometre üretim yapıyor yani teorik olarak daha az ısınır.
 
Ya benim konuma kimse cevap yazmamış bana yardım edeblcek varmı
 
Ya benim konuma kimse cevap yazmamış bana yardım edeblcek varmı
İllaki AMD istiyorum diyorsanız FX 8350 alın işlemci olarak, ekran kartı MSI R7 250 ama kasayı falan bilmiyorum. Ben APU sisteme r9 390 ekleyeceğim AMD'nin sponsor olduğu birisi vardı ondan gördüm.R7 250 alın yanınada isterseniz Intel alın benim tercihim 1500₺'ye Intel daha çok performans alırsınız AMD F/P odaklı bir firma.
 
Kasa ve anakart var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…