Extramemes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 1.109 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2018 #1 Var olan PC'me belirttigim bütce ile kafa kafaya gidecek yeni bir anakart, RAM, işlemci ve hardisk. Ekran kartım, mouse, klavye, monitor gibi donanımlarım var. Sadece bunları istiyorum oyun için. [BGCOLOR=transparent]Ekran kartım 2 GB 128 Bit.[/BGCOLOR] [BGCOLOR=transparent]Belirttiginiz anakartlar var olan kasama sıgacak mı ?[/BGCOLOR] Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2018
Var olan PC'me belirttigim bütce ile kafa kafaya gidecek yeni bir anakart, RAM, işlemci ve hardisk. Ekran kartım, mouse, klavye, monitor gibi donanımlarım var. Sadece bunları istiyorum oyun için. [BGCOLOR=transparent]Ekran kartım 2 GB 128 Bit.[/BGCOLOR] [BGCOLOR=transparent]Belirttiginiz anakartlar var olan kasama sıgacak mı ?[/BGCOLOR]
berkyoztrk Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 950 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2018 #2 Ekran kartı modelinizi ve kasa boyutunuzu belirtin.