Arkadaşlar ben fotoğraf çekiceğim ,oyun oynayacağım ,video çekiceğim bi telefon arıyorum. Bütcem 1300-1500 . Aklıma LG G3 yatıyor ama forumda kasmaların ve sorunların olduğunu gördüm. Vereceğiniz tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
LG G3 almayın. 2K ekran'a 801 yetmiyor. Bu nedenle hem performans düşüklüğü hem de şarj sorunu oluyor. 1500 ₺ 'ye Z2 veya Note 3 düşünebilirsiniz. Eğer çok para vermeyeyim derseniz LG G2 alın o sorunsuzdur.
Arkadaşlar , Samsung almak kafama pek yatmıyor geçmişte çok sorunlar yaşadım. LG G3 almak istiyorum , önerebileceğiniz güvenilir bir link yada site varmı ?
Arkadaşlar , Samsung almak kafama pek yatmıyor geçmişte çok sorunlar yaşadım. LG G3 almak istiyorum , önerebileceğiniz güvenilir bir link yada site varmı ?
Dostum LG G3 kullanmaya heves ediyorsun güzel gibi duruyor fakat LG G2 bile daha iyi. 2K çözünürlüğü telefon karşılamıyor. Samsung'un Note 3'ü ve S5 güzeldir. Samsung haricinde Z2 var ki mükemmel telefon ve suya/toza dayanıklı.
Galaxy S5'i de ben önermiyorum açıkçası. Kullanıyorum 6 aydır. Isınma sorunu oluyor. Kamerası gerçekten kötü. İki kamerası da kötü. Ön kameranın ışık ile ilgili ciddi problemleri var. Arka kamerası ise bence yeterince net çekmiyor. Note 3 düşünebilirsiniz ama Sony stabilite bakımından daha önde Samsung'dan bilginiz olsun.