1500 TL Apu sistem mi, Normal sistem mi?

Gençlik12

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar başlıkta belirttiğim gibi monitör dahil olmayan 1500 TL bir bilgisayar sizce APU toplanır mı?Technopat'ın topladığı APU sistem kafama yattı ama emin olamıyorum. Sizin de görüşünüzü almak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Bütçeyi 100 TL artırıp bu sistemi almanı tavsiye ederim.
Ekran Görüntüsü (49).png

Eğer en uygun fiyatları kollayıp değişik sitelerden alırsan 1500 TL ye GTX 950 sığabiliyor o bütçeye. APU sistemin kat ve kat fazlası performans verir. Bi ara APU sistemler çok hoşuma gitmişti fakat şu anda gereksiz olduğunu düşünüyorum. Neden derseniz; APU daki işlemcinin gücü X4 860K ile aynı, grafik gücü ise R7 240 ve 250 arasında kalıyor ve APU larda yüksek performans almak için 2400 MHz bellekler kullanılmalı. Artıları ise az enerji tüketmesi ve R7 250 ile dual graphics imkanı ile 1.5 kattan fazla performans almanız. Ama bu performans bile GTX 950 yi geçebileceğini sanmıyorum. Şöyle de önerimi yapayım da söylediklerim boşta kalmasın.
Ekran Alıntısı.JPG

Ceza almışım o yüzden bu hesaptan yazıyorum.
İleride bileşenlerini değiştirmeyi planlıyorsanız, uzun vadede APU sistem daha iyidir.
bende aynen böyle düşünüyorum.O yüzden APU sistem istiyorum.Diğer dostlar ben PC toplayamam(birleştiremem).O yüzden 1500 TL Technopat'ın Pc'si Teknobiyotik.com'da var.Bende oradan almayı düşünüyorum.Pc toplamak konusunda aklımda sorular var.Önerilerinizi bekliyorum ☺

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı