1500 TL APU Sistem Önerisi

Şu an ben sistemi topladım yarın işlemcisi de gelecek o gelince isterseniz bir belleklerin voltajını arttırma deneyimimi aktarabilirim.

İyi olur memnun kalırım.
Cuma günü Allah nasip ederse bu parçaları alacağım.
İçlerinden kasa PSU monitör ve klavye mouse değişecek öneriniz varsa alabilir miyim? RAM olarak notebook yazıyor ona takılmayın sonradan düzeltilecek.

Dosya Ekleri

• IMG_20200708_161816.jpg
    1,9 MB · Görüntüleme: 42

SSD ile Güç kaynağı sorunlu onları değiştir. Bir de ilk defa montajını yapıyorsan yapma ben yaptım açılmadı şu an bakışıyoruz bilgisayarla.

Powerboost almayın, @Kayseri Mantısı 2400MHz RAM önermiş ama bu da dahili GPU'nun performansını önemli ölçüde etkiliyor. Ben tek kanal 8 GB alıp ileride yükseltme yapmanızı öneririm.

Powerboost almayın, @Kayseri Mantısı 2400MHz RAM önermiş ama bu da dahili GPU'nun performansını önemli ölçüde etkiliyor. Ben tek kanal 8 GB alıp ileride yükseltme yapmanızı öneririm.

Tek kanal daha kötü oluyor zaten belleklere OC de yapabiliyorsunuz ama zaten benim aldığım sistem çalışmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…