Bütçem 1500 TL üstüne çıkmam imkansız zaten tam 1500 bile değil. Mümkünse 1200-1300 civarı olsa daha iyi olur. Anakartım ATX. PSU elimde var. PSU'suz kasa arıyorum. Şık durması da benim için önemli. Beyaz olursa güzel olur ama çok da önemli değil. Elimde 3 tane 12 cm ARGB fan var onların da en az 2 tanesini takabileceğim bir kasa olursa çok daha iyi olur. Geçenlerde 1099 ve 999 TL'ye indirimde BitFenix'in fiyatına göre çok iyi kasaları varmış ama maalesef kaçırdım indirimi. Tekrar böyle bir indirim gelir mi beklemeliyim? Yoksa alayım mı direkt?
Şimdilik aklımda bu var hem görüntüsü olsun hem de yorumları olsun gayet hoşuma gitti alınır mı? Link:
Zoko melody white 4x12 cm fanlı temperli cam mesh panel bilgisayar kasası 2.125 TL yerine 1.334, 40 TL.
Zoko Melody White 4x12 CM Fanlı Temperli Cam Mesh Panel Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Not: HB, Trendyol vb. yerlerden olması daha iyi olur çünkü Nays'ta babalar gününe özel %15 cashback veriyor.
Anakart: MSI B550 M-A Pro.
PSU: Cooler Master V650 SFX Gold.