Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 13 Eylül 2023 #11 Harleen dedi: İnditex veya bunun türevleri mağazalardan ayakkabı sandalet alınmaz. Dostum Adidas hoop modeline göz atar mısın bir. Genişletmek için tıkla... Konu açtım o kadar hocam orada yazaydınız bunu.
Harleen dedi: İnditex veya bunun türevleri mağazalardan ayakkabı sandalet alınmaz. Dostum Adidas hoop modeline göz atar mısın bir. Genişletmek için tıkla... Konu açtım o kadar hocam orada yazaydınız bunu.
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.106 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #12 Livo dedi: Konu açtım o kadar hocam orada yazaydınız bunu. Genişletmek için tıkla... Hocam bende görsem yorum yapardım, giyim mağazalarından ayakkabı almayın, "Air Jordan" gibi popüler modellerin markasız halini yapıştırıyolar, özensiz oluyor.
Livo dedi: Konu açtım o kadar hocam orada yazaydınız bunu. Genişletmek için tıkla... Hocam bende görsem yorum yapardım, giyim mağazalarından ayakkabı almayın, "Air Jordan" gibi popüler modellerin markasız halini yapıştırıyolar, özensiz oluyor.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 13 Eylül 2023 #13 vaxq dedi: Hocam bende görsem yorum yapardım, giyim mağazalarından ayakkabı almayın, "Air Jordan" gibi popüler modellerin markasız halini yapıştırıyolar, özensiz oluyor. Genişletmek için tıkla... Kimse kötü yorum yapmadı 5-10 kişi yazdı bende ondan aldım bilgim yok.
vaxq dedi: Hocam bende görsem yorum yapardım, giyim mağazalarından ayakkabı almayın, "Air Jordan" gibi popüler modellerin markasız halini yapıştırıyolar, özensiz oluyor. Genişletmek için tıkla... Kimse kötü yorum yapmadı 5-10 kişi yazdı bende ondan aldım bilgim yok.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.476 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #14 Livo dedi: Kimse kötü yorum yapmadı 5-10 kişi yazdı bende ondan aldım bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Bilgin olmasına gerek yok dostum. İnsan giydiği zaman anlar az çok. Yanlış anlamayın ama paranızı çöpe atmışsınız.
Livo dedi: Kimse kötü yorum yapmadı 5-10 kişi yazdı bende ondan aldım bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Bilgin olmasına gerek yok dostum. İnsan giydiği zaman anlar az çok. Yanlış anlamayın ama paranızı çöpe atmışsınız.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 13 Eylül 2023 #15 Harleen dedi: Bilgin olmasına gerek yok dostum. İnsan giydiği zaman anlar az çok. Yanlış anlamayın ama paranızı çöpe atmışsınız. Genişletmek için tıkla... Her gün ayakkabı mı değiştiriyorum ne anlayayım hocam alışmışız Kinetix'e az farklılık yapalım dedik kötü mü etmişiz.
Harleen dedi: Bilgin olmasına gerek yok dostum. İnsan giydiği zaman anlar az çok. Yanlış anlamayın ama paranızı çöpe atmışsınız. Genişletmek için tıkla... Her gün ayakkabı mı değiştiriyorum ne anlayayım hocam alışmışız Kinetix'e az farklılık yapalım dedik kötü mü etmişiz.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.476 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #16 Livo dedi: Her gün ayakkabı mı değiştiriyorum ne anlayayım hocam alışmışız Kinetix'e az farklılık yapalım dedik kötü mü etmişiz. Genişletmek için tıkla... Kinetix kötü bir marka değil ki. Ben kötülemiyorum dostum senin iyiliğini düşünmüştüm. İndirimlerden çok daha güzel ayakkabılar bulabilirdiniz.
Livo dedi: Her gün ayakkabı mı değiştiriyorum ne anlayayım hocam alışmışız Kinetix'e az farklılık yapalım dedik kötü mü etmişiz. Genişletmek için tıkla... Kinetix kötü bir marka değil ki. Ben kötülemiyorum dostum senin iyiliğini düşünmüştüm. İndirimlerden çok daha güzel ayakkabılar bulabilirdiniz.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 13 Eylül 2023 #17 Harleen dedi: Kinetix kötü bir marka değil ki. Ben kötülemiyorum dostum senin iyiliğini düşünmüştüm. İndirimlerden çok daha güzel ayakkabılar bulabilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Konuyu açtığım vakit elimde 1.200 vardı 1 hafta kadar bekledim aldım çok kez araştırdım bu konuda yeni açılmış yapabileceğim bir şey yok.
Harleen dedi: Kinetix kötü bir marka değil ki. Ben kötülemiyorum dostum senin iyiliğini düşünmüştüm. İndirimlerden çok daha güzel ayakkabılar bulabilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Konuyu açtığım vakit elimde 1.200 vardı 1 hafta kadar bekledim aldım çok kez araştırdım bu konuda yeni açılmış yapabileceğim bir şey yok.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.476 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #18 Livo dedi: Konuyu açtığım vakit elimde 1.200 vardı 1 hafta kadar bekledim aldım çok kez araştırdım bu konuda yeni açılmış yapabileceğim bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun sıkma canını. Çok daha iyilerine sahip olursun altüstü ayakkabı. Dikkat et kendine dostum.
Livo dedi: Konuyu açtığım vakit elimde 1.200 vardı 1 hafta kadar bekledim aldım çok kez araştırdım bu konuda yeni açılmış yapabileceğim bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun sıkma canını. Çok daha iyilerine sahip olursun altüstü ayakkabı. Dikkat et kendine dostum.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 13 Eylül 2023 #19 Harleen dedi: Sağlık olsun sıkma canını. Çok daha iyilerine sahip olursun altüstü ayakkabı. Dikkat et kendine dostum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam tek derdimiz 2 ayakkabı olsun.
Harleen dedi: Sağlık olsun sıkma canını. Çok daha iyilerine sahip olursun altüstü ayakkabı. Dikkat et kendine dostum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam tek derdimiz 2 ayakkabı olsun.