slazenger pişmanlıktır zamanında hem kramponunu hemde normal ayakkabısını almıştım. Kramponu çakma kalitesinde berbat bir üründü. Öbür ayakkabınında tabanı 3.gün kalktı.Siyah veya beyaz renklerde sağlam bir ürün arıyorum Slazenger kampanyaları var bir alana bir bedava şeklinde ama daha önce kullanmadığım için danışmak istedim ne önerirsiniz? 1500 geçmesin 43-44 giyiyorum.
O fiyatta lumberjack iyidir. Lumberjackler sağlam oluyor geneldeSiyah veya beyaz renklerde sağlam bir ürün arıyorum Slazenger kampanyaları var bir alana bir bedava şeklinde ama daha önce kullanmadığım için danışmak istedim ne önerirsiniz? 1500 geçmesin 43-44 giyiyorum.
Slazenger pişmanlıktır zamanında hem kramponunu hem de normal ayakkabısını almıştım. Kramponu çakma kalitesinde berbat bir üründü. Öbür ayakkabınında tabanı 3.gün kalktı.
lumberjackte yerli üründür kalitelidirZaten yerli ürün falan filan diye okuyunca az çok belli oldu kalitesi siz ne önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.