1500 TL basketbol ayakkabısı önerisi

Jex Blake

Hectopat
Katılım
26 Eylül 2020
Mesajlar
911
Merhaba, basket kulübüne gidiyorum. 16 yaşındayım ,172 boyum, 90 kilom var.
Benim ağırlığımı taşıyabilmesi için yastıklaması vs hangisi daha iyi olur. Bilek tutuşu, taban tutuşu malzeme kalitesi olan bir ayakkabı istiyorum
Önerileriniz nedir?
Pg 5
Kyrie 7
Kyrie flytap 5
Zoom freak 3( bütçe aşıyor)
Kd 14 ( bütçe aşıyor)
Nike Precision 5
Lebron witness 6
Bunları internetten 0 alabilirim. Arkadaşlarıma fikirlerini sorarken. Bir arkadaşım 4 ay önce lebron 16 remix aldığını onun için yerden yüksek olduğu için giyememiş ve satacakmış. Az kullanmış fakat ufak hasarlar vermiş. 1200 TL'ye bırakıyor. Ayakkabı bende beğenirsem parasını vereceğim beğenmezsem ayakkabıyı geri vereceğim.
Alttaki resimde kulak kısmı yırtılmış sorun çıkartmıyor ama yırtık büyürse sorun çıkartabilir. Sağ ayakkabının kulağının solu bu şekilde.
Solu çok az yırtık. Sol ayakkabının sağ ve sol tarafı çok az yırtılmış. Sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum fakat pek içime sinmedi ayakkabı.

1652483318639.jpeg


Dediğim bu seçeneklerden hangisini önerirsiniz? Az kullanılmış 2. el yırtık ayakkabı alacağına 300 ekle pg 5 veya şunu şunu al diyebilir misiniz?
Bu ayakkabının sıfırı 2400TL fakat işte böyle sorunları var.
Bu ayakabbı diğer 1200-2000 bandındaki ayakkabılara göre daha mı iyi daha mı kötü bilginiz var mı?
Ayrıca ayakkabının ayrıntılı fotoları var.

Ayak numaram 44-44.5
Önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar paralara çıktıktan sonra yırtık ve ikinci el ayakkabı almak mantıksız kardeşim. Uzun yıllar lebron giydim basketbolu bırakınca da dolaba kaldırdım ayakkabı 10 yaşında falandır en ufak deforme yoktur. Bunu bu hale sokmak uğraş ister bence. Bütçenin yettiği ayağını rahat hissettiğin bir model almanı öneririm benim ayak numaram 48.5 o yüzden pek bir seçeneğim yoktu lebron almıştım.
 
Ayak tipini ve oynadığın pozisyona göre olan ihtiyaçlarını da yazsaydın keşke. Mesela Kyrie modelleri çok dar, KD 14 de çok geniş; Freak 3 zıplamayı hayli destekliyor ve PG'ler çok seri vs... Söylediklerin dışında Adidas'ın internet sitesinden indirim yakalayabilirsen (yeni üyelere falan indirim yapıyorlardı sanırım) Dame 8, Trae Young 1 veya Harden 6 bakabilirsin. 40-50 TL'ye de yumuşak bir tabanlık alırsan çok iyi performans elde edersin. Numaran stoklarında varsa Puma'nın MB01'lerine de bak derim.
 

Geri
Yukarı