Ben de öyle düşünüyorum fakat şu anlık online ders ve birazda csgo oynasa iyi olur onun için.1500 bilgisayar toplayacağına hiç toplamasın daha iyi.
Beraber oyun oynayacağız csgo vs. o yüzden masaüstü düşünüyor.Bence Xbox One veya PS4 al internette dolaştırıp video izletip oyun oynatıyor amaçların bunlar ise oynayabileceğin en iyi cihaz şu an konsol.
Anakart uyum mevzusu çözülürse toplanır diye düşünüyorum idarelik. R7 240 2gb, i5 650'li bilgisayardan bi tık fazla performans verirse iş görür.1500 TL'ye bir şeyler yapılabilir.
2. el düşünüyor.2. el düşünmezse biraz zor.
Harikasın, 500tl civarında ekran kartı önerin olursa harika olur. Boş kasa kolay.Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
TX PowerMAX 400W PSU - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 874752593
TX PowerMAX 400W PSU - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Arkadaşlar, arkadaşım 1500TL bütçe ile bilgisayar almayı düşünüyor. Fiyatlar baktım fakat piyasa çok berbat. 500'e ekran kartı, 500'e işlemci alırsa idare ediyor fakat anakart uyumluluk problemleri vs. var. Ne yapmamızı önerirsiniz?
i5 650'ye bulaşmayın önereceğim APU sistem CS:GO Valorant PUBG Lite için yeterli olacak parçaları yazıyorum siz 2.elden alırsınız.
Ryzen 3 2200G 650TL 2.el.
A320 anakart 2.el 400TL.
4+4 DDR4 RAM 2.el 250TL.
300W PSU 100TL (lütfen Everest Frisby Hadron platoon gibi markalardan almayın)
500GB HDD 100TL.
Toplam 1500TL oldu SSD bu bütçeye sığmadı 120GB SSD koyacağıma 500 GB HDD koydum ileride 240GB SSD takarsınız diğer parçalar CS:GO için yeterli olacak.