1500 TL Bilgisayar toplama

Bütçe
1500

udevecili

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar sevgiler saygılar.
Bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum ama piyasa şu an nedir ne değildir hiç takip etmedim Quad Core'dan sonrası bende yok. Bütçem 1000 1500 arası monitörüm var. LoL Rust oynatacak evde vakit geçirecek bilgisayara ihtiyacım var. 1500 liraya Rust oynayacak bilgisayar toplayamazsin dediğinizi duyar gibiyim mjnumum ayarlarda 30 40 FPS alsam yeterli bu konuda sizlerin desteğine ihtiyacım var.

Herkese merhabalar sevgiler saygılar.
Bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum ama piyasa şu an nedir ne değildir hiç takip etmedim Quad Core'dan sonrası bende yok. Bütçem 1000 1500 arası monitörüm var. LoL Rust oynatacak evde vakit geçirecek bilgisayara ihtiyacım var. 1500 liraya Rust oynayacak bilgisayar toplayamazsin dediğinizi duyar gibiyim mjnumum ayarlarda 30 40 FPS alsam yeterli bu konuda sizlerin desteğine ihtiyacım var.

2. elden başka o fiyata sistem toplayamazsınız. Toplasanız bile istediğiniz oyunları açmaz. (LoL haricinde)

Tabii ki 2. el olacak onu yazmadim sıfır olmaz. 2. el hangi parçaları temin etmem lazım kendim toplarım problem olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı