1500 TL bilgisayar toplama

Sahibindende ilanlar gördüm 1500 civarına i3 2. nesilli kurumsal çıkması kasa sizce direk alayim mi?
Dell'in optiplexlerinden buldum 1250 civarına i3 4. nesil ya da 3. nesil var.

Elimde mönitor klavye ve mouse hazır öyle bir sorun var oyun için değil de geliştirme ve kodlama için cihazı alacağım. Çöpe gitmesini istemediğim için ekipmanlar mönitor klavye ve mouseli ilanlardan uzak durmaya çalışıyorum.
Dell i3 islemci 4 Nesil 4 Gb Rem 500 Hdd Bilgisayar - Dell Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 1010328553 işlemciyi yükseltmeden kullanabileceğim bir cihaz buldum sonradan bir stick 4 GB RAM takarım bir de ucuzundan GT 1030 falan diye düşündüm.

1500TL'lik hiçbir sistemde kodlama yapamazsınız.

Olabilir.

Aceleniz yoksa yavaş yavaş toplayın örneğin ilk başta anakart işlemci alırsınız daha sonra RAM HDD kasa filan alırsınız sonra ekran kartı alırsınız örneğin işlemci olarak i7 3770 ve 1155 pin bir anakart 1500 TL'ye güzel olur para kalirsada bir de RAM alırsınız daha sonra zamanla toplarsınız.

Çok haklısınız doğru olanı bu ancak yakın zamanda ihtiyacım olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…