1500 TL bisiklet önerisi

mokenn

Kilopat
Arkadaşlar merhaba,

İşe gidip gelirken kullanmak amacıyla bisiklet almayı düşünüyorum. Kullandığım yol hep asfalt bu nedenle şehir bisikletlerine bakıyorum bir süredir ama kafama yatan herhangi bir şey bulamadım henüz. Yol 3km, git gel yapacağım için günde 6km sürüş yapacağım. Şöyle bir baktığımda elle tutulur bisikletler zaten 1.5k civarından başlıyor gibi gördüm, çok bilgim olmadığı için yanılıyor olabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Aklımda kalan ve beğendiğim Corelli nuptse m var, o da bir tık daha yüksek fiyat olarak.

Boy: 1.73
Kilo: 60.

Son düzenleyen: Moderatör:

Corelli yeni çıkan yerli bir marka geçmişine baktığımızda eskiden demir çelik ile ilgili şeyler üretiyorlarmış ve çok yeni bir marka arkadaşımın snoop 1.0 bisikleti vardı aynakolun markası falan yok açıkçası daha bilindik Bianchi, carraro gibi markalara yönelmek daha mantıklı olur hem garanti sorunu falan yaşamazsınız.

Arkadaşlar merhaba,

İşe gidip gelirken kullanmak amacıyla bisiklet almayı düşünüyorum. Kullandığım yol hep asfalt bu nedenle şehir bisikletlerine bakıyorum bir süredir ama kafama yatan herhangi bir şey bulamadım henüz. Yol 3km, git gel yapacağım için günde 6km sürüş yapacağım. Şöyle bir baktığımda elle tutulur bisikletler zaten 1.5k civarından başlıyor gibi gördüm, çok bilgim olmadığı için yanılıyor olabilirim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Aklımda kalan ve beğendiğim Corelli nuptse m var, o da bir tık daha yüksek fiyat olarak.

Boy: 1.73
Kilo: 60.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı