1500 TL bisiklet önerisi

299712

Decipat
1500 TL bisiklet arıyorum. Evden okula gideceğim. 1500 biraz esneyebilir. Ayrıca dağ bisikleti ile normal bisiklet arasında ne fark var? Eğer dağ bisikleti alırsam ormana falan da sürerim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dağ bisikleti ile normal bisiklet arasında ilk öncelikle kadro farkı vardır dağ bisikleti daha çok agresif kullanışlara uygundur. Bundan dolayı daha sağlam yapılır. Normal bir bisikletten farkı jantları ve tekerleridir. Vites seti bunlara dahildir. Size bisiklet önerebilmem için bana boyunuzu söyler misiniz?

176 boyum.

Böyle bir bisiklet buldum nasıldır sizce

Evden okula gitmek için şehir bisikleti öneririm. Eğer isterseniz dağ bisikleti de alabilirsiniz ama biraz yorar sizi

Evden okula gitmek için şehir bisikleti öneririm. Eğer isterseniz dağ bisikleti de alabilirsiniz ama biraz yorar sizi.

Biraz sert kullanırım. Şehir bisikleti pek bana gelmez diye düşünüyorum. Önerilerebileceğiniz model var mı ya da attığım model nasıldır?

Biraz sert kullanırım. Şehir bisikleti pek bana gelmez diye düşünüyorum. Önerilerebileceğiniz model var mı ya da attığım model nasıldır?
Attığınız model bütçe doğrultusunda işinizi görecektir.
İnce tekerle daha rahat gidilir. Ama okula gidiş geliş için yol bisikleti alınmaz gereksiz olur.

aynı şekilde bende arıyorum 1500-1700 arası mtb 29 jant 18 kadro galiba boyuma uygun (179cm)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…