1500 TL Bisiklet Önerisi

Firstlike

Hectopat
Daha fazla  
1500 TL civarı bisiklet almak istiyorum ama dağ, şehir ve hibrit bisikletleri arasında kaldım genelde asfaltta kullanacağım ama arada dağ taşlık yerlere de gitmeyi düşünüyorum.
Aklımda kron XC100 hidrolik 29 jant 18 kadro var, 173 boyum 70 kilom var bu bisiklet bana uygun mudur ve bu fiyat civarı hangi bisikleti önerebilirsiniz?
@BilgisayarKurdu abi seni birkaç bisiklet konusunda gördüm o yüzden ekledim bilgin var bayağı gözüküyor yardımcı olursan sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence dağ bisikleti almanız şu an daha mantıklı görünüyor ve bana kalırsa 29 jant, gerek ağırlık gerek kontrol zorluğuyla pek mantıklı değil. 27.5 jant bulursanız hem gezmek için yeterli hız, hem de arazide yeterince çevikliği elde edebilirsiniz. Fren olarak arazi düşündüğünüz için hidrolik ve mekanik disk frenler ideal. Öneri olarak Bianchi ASPID 37, Salcano NG750, Salcano NG650, Kron XC100, Corelli DUSTY 2, Corelli TETON 2 gibi bisikletleri önerebilirim şimdilik.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı