Şimdi anladım ne demek istediğini 1400-1500 tl civarında Crysis 3'ü yüksek ayarlarda çalıştıracak bir hazır pc bulman çok zor. Bunun yanı sıra bulacağının en iyisi bile Recep Abi'nin topladığından çok daha kötü olacaktır.
Evet Nova Bilgisayar güvenilir bir sitedir. Ama haftasonları Vatan'da %25 ya da %30 indirim oluyor. Onları bekleyip alabilirsin. Ama hemen alma derim. Biraz bekle. Belki aynı parçaları başka bir yerde daha ucuza bulursun. Biraz araştır bence.
Seçilen kart DirectCU soğutmalı, bu yüzden ısınma sorunu olmaz. Full ayarları Full HD çözünürlükte belki açamayabilirsin ama yüksek ayarlarda oynarsın çok rahat.
Şimdi sende hem 1500 TL diyorsun hemde FX8 diyosun. En kötü ihtimalle şuanki işlemcinin üstüne 200 lira daha koyacaksın 1700 lira olacak sana ki bence 200 TL yi ekran kartını yükseltmen daha iyi olur diyeceğim. Sma şuan verilen bilgisayarın bileşenleri gayet uyumlu. Darboğaz vb. sorunlarla karşılaşmazsın. Bişeyler ekleyeyim diyosan 120gb SSD almanı öneririm.
Recep bey'in kurmuş olduğu sistemi vatanbilgisayar'ın sitesinde biraz daha uygun fiyatlara bulabilirsin belki. Haftasonu %25 indiriminden faydalanabilirsin kredi kartına 12 taksit seçenekleri de var. Bendeki sistemle aynı sayılır Crysis 3 oynamana bence yeter. Full HD oynayabilir misin ? Denemen gerekir, o kadar paraya en iyisi bu kadar olur. Yok ben canavar gibi oynamak istiyorum diyorsan bastır parayı 5-6 bin TL harca çok kalite bir gamer kasa yap coştur kendini
Bu sistem ile tüm oyunları, yeni çıkacaklar da dahil: GTA 5, Watch dogs vs yada Crysis 3 falan 1600x900 4xaa-8xaa ve ultra ayarlarda oynamak mümkün mü? Kaç fps alabiliriz? Hatta ben GX660 ti de alabilirim.
Bu sistem ile tüm oyunları, yeni çıkacaklar da dahil: GTA 5, Watch dogs vs yada Crysis 3 falan 1600x900 4xaa-8xaa ve ultra ayarlarda oynamak mümkün mü? Kaç fps alabiliriz? Hatta ben GX660 ti de alabilirim.
Crysis3 için, en az GTX 680 almanız gerekli. Aksi takdirde GTX690 2560x1600 çözünürlükte Ram yetmezliğinden 15 FPS'ye düşüyor. GTX660 Tİ almanız daha iyi olucaktır. Söylediğiniz oyunların bazılarını çıkmadığı için net bir FPS söylüyemeyiz. GTX 660 Tİ ile Crysis 3'de 20-50 FPS arası alırsınız.