Arkadaşlar bütçe 1500 ama çok azıcık aşabilirim. Uzun süredir klavye arıyorum tam güzel bir tane buldum sanıyorum foruma bakıyorum 2 aya kalmadan tuşlar basmıyor gibi yorumlar görüyorum. Mekanik tercihimdir ama membran da olur yeter ki sorun yaşamadan uzun süre kullanabileyim. Şimdiden teşekkürler.
hocam sağolun yanıtlarınız için. Biraz düşündüm ve membran klavye almaya karar verdim. Membran tarafında redragon k512 ve hyperx alloy core modellerini buldum fiyat ve kalite olarak gayet iyiler. Bir bilginiz var mı alınır mı sizce?
hocam sağolun yanıtlarınız için. Biraz düşündüm ve membran klavye almaya karar verdim. Membran tarafında redragon k512 ve hyperx alloy core modellerini buldum fiyat ve kalite olarak gayet iyiler. Bir bilginiz var mı alınır mı sizce?
Hocam klavye bütçesini kısıp kulaklık vs almak daha mantıklı geldi. Ayrıca karanlıkta klavyeyi görebilmek benim için önemli bunun için bir çözümünüz var mı?
Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam…
Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam…