1500 TL bütçeye VDSL modem önerisi

zyixexe

Femtopat
Daha fazla  
Esenlikler dilerim şu anda aklımda.
TP-Link Archer VR300.
TP-Link Archer VR400.
ZyXEL VMG8825-T50k
TENDA-V12 AC1200.
TP-Link Archer AX12.
Hangisin almalıyım ve neden? Evde toplamda genel olarak 3 telefon 1 bilgisayar (Ethernet kablosuyla) bağlı fakat bazen 5 telefonun üzerine çıkıyor.

Elinde modem var mı varsa sadece kablosuz bağlantısından mı şikayetçisin yoksa kablolu bağlanırken de sıkıntı yaratıyor mu?

Elinde modem var mı varsa sadece kablosuz bağlantısından mı şikayetçisin yoksa kablolu bağlanırken de sıkıntı yaratıyor mu?
eski hocam direkt 2010 yılından filan kalma

elimdeki modem eski olduğundan dolayı 100mbps destekliyeceğinden emin değilim

Son düzenleme:
Eski hocam direkt 2010 yılından filan kalma.

Elimdeki modem eski olduğundan dolayı 100Mbps destekliyeceğinden emin değilim.

Benim elimde de TD 9970 V3 modemi var bu da 10 yıllık falandır 6 yıl önce 2.el olarak almıştım bunun kablosuzu iyi değil ama geri kalan her şeyi çalışıyor o yüzden cihazın yanına Xiaomi AX3000t router aldım ona OpenWrt kurdum ve WAN portuna PPPoE bilgilerini girdim ve modemi kolay kurulum menüsünden Wi-Fi kapalı olacak şekilde köprü moduna aldım ve modemin lan1 portundan routerın WAN portuna routerın içinden çıkan kablo ile birbirine bağladım modem sadece kablo grevi görüyor ve ana cihaz Xiaomi AX3000t olmuş oluyor ben bizzat böyle kullanıyorum aşıro memnunum OpenWrt'nin nimetlerinden yararlanıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…