1500 TL bütçeyle bilgisayar toplamak

Şey diyeceğim Sahibinden'de biraz fiyatlara baktım da İzmir'de elden alabileceğim AMD FX 6300'lere falan 1 tane ilan gördüm sadece o da 300 lira civarıydı nasıl sizce?
Bir de şey i3 3220'ler falan var onlar nasıl sizce alınır mı?
Harddisk var kasa da var bu sistem için hangi PSU'yu önerirsin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa ve PSU olarak bu daha iyi bir seçim olur: FSP Bundle CMT110A+50ERN 500W 80+Silver Pencereli MidTower Fiyatı
H110 çipsetin neresi önü açık onu anlamış değilim. 6. ve 7. nesil işlemcileri destekliyor. Bunun yerine R3 1200+ A320 ya da B450 anakart alınır o zaman önü açık denilebilir.

Sadece kabaca bir fiyat çıksın diye listeledim ürünleri daha iyi fiyat belki bulunur bulunamazsa Black Friday beklenip bir şeyler ayarlanabilir diye düşünüyorum.
En azından verilecek 2. el tavsiyeler ile aşağıdaki liste mutlaka mukayese edilmeli bence. İleride eklemeler yapıldıkça sistemde toparlayacaktır.

Çok teşekkür ederim hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bundan bahsettim kardeşim. bu sisteme 800tl veriyor ama en az 1700 tl eder dedim sen ney anladın da oradan konuşuyorsun.
Bu sistem 1700 TL ediyorsa RTX2080'li bir sistemi insanlar gökdelen fiyatına falan satmaları lazım.
Kardeşim ne demek istiyorsun yaw bu sitede bilgisayar mevzusunu biliyorsan konuşacaksın bilmiyorsan konuşma ürünün füyatlarına bir bakarmısın ? ama ben bakmadan o arkadaşın sisteminin 1700 tl hatta 1500 tl edeceğini söyledim sen daha 6 gb ram kullanıyorsun gelmiş buraya 2080 lafı ediyorsun kardeşim. Bilmiyorsan konuşmada milletin aklını karıştırma. Çok biliyorsan arkadaşa bilgisayarını sat. (Fake) senin bilgisayarın da 900 tl etmez (Fake) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…