Herhangi bir güç kablosu yok, PCI-e slotuna bağlayarak çalıştıracaksınız. Anakartınız PSU'dan aldığı elektrikle çalıştıracak. Ekstra bir şey yapmayacaksınız.
Wi-Fi sürücüsünün çalışması için kartı takman yeterli olacaktır. O kablo Bluetooth fonksiyonu için geçerli. USB 2.0 veya 3.0 (hangisi varsa) çıkışına bağlarsan Bluetooth da aktif olur.
Wi-Fi sürücüsünün çalışması için kartı takman yeterli olacaktır. O kablo Bluetooth fonksiyonu için geçerli. USB 2.0 veya 3.0 (hangisi varsa) çıkışına bağlarsan Bluetooth da aktif olur.
Bilgisayarım masaüstü ve anakartımda Wi-Fi özelliği yok. Önceden Ethernet ile bağlanıyordum, yeni evimde bu mümkün değil odalardan dolayı.
Bilgisayara nasıl Wi-Fi takabilirim, öneriniz nelerdir? Farklı konularda USB Wi-Fi adaptör gördüm ancak çok fazla ping ve kopma sorunu yaşandığını gördüm. Bütçem 1500 lira, önerilerinizi bekliyorum.
Eğer akım korumalı prizden kastın topraklama yapılmış akım koruma rölesi olan ev tesisatıysa onu bilmiyorum hiç denemedim ya da görmedim ama teknik olarak çalışmaları lazım ama senin bahsettiğin 3'lü priz gibi korumalı prizlerse onlarda çalışmaz.
Eğer akım korumalı prizden kastın topraklama yapılmış akım koruma rölesi olan ev tesisatıysa onu bilmiyorum hiç denemedim ya da görmedim ama teknik olarak çalışmaları lazım ama senin bahsettiğin 3'lü priz gibi korumalı prizlerse onlada çalışmaz.
Evet üst modeli oluyor. 2.4GHz'de bir fark yok ama 5Ghz'de 2 katına kadar daha hızlı internet sağlıyor özelliklerine göre. Ben çok bir fark yaşayacağını sanmıyorum ama bu konuda. Ayrıca soğutması varmış fiyat aynı ise bunu tercih edebilirsin.