REPLIS Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #1 Selam, yeni bir modem alacağım. Eskisi çok ısınıyordu. Bana 5GHz ve 1500 TL civarı modem önerisi lazım.
Selam, yeni bir modem alacağım. Eskisi çok ısınıyordu. Bana 5GHz ve 1500 TL civarı modem önerisi lazım.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.175 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #2 REPLIS dedi: Selam, yeni bir modem alacağım. Eskisi çok ısınıyordu. Bana 5GHz ve 1500 TL civarı modem önerisi lazım. Genişletmek için tıkla... Elinde modem mevcut mu ve mevcutsa modeli nedir ona göre farklı bir öneride bulunabilirim.
REPLIS dedi: Selam, yeni bir modem alacağım. Eskisi çok ısınıyordu. Bana 5GHz ve 1500 TL civarı modem önerisi lazım. Genişletmek için tıkla... Elinde modem mevcut mu ve mevcutsa modeli nedir ona göre farklı bir öneride bulunabilirim.
REPLIS Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #3 NYTMARE dedi: Elinde modem mevcut mu ve mevcutsa modeli nedir ona göre farklı bir öneride bulunabilirim. Genişletmek için tıkla... elimde türk telekomun orjinal modemi var ama çok ısındığı için kendi kapanıyo o yüzden yeni oldığım modem onun yerine geçecek modeli:TD-W9970 v3
NYTMARE dedi: Elinde modem mevcut mu ve mevcutsa modeli nedir ona göre farklı bir öneride bulunabilirim. Genişletmek için tıkla... elimde türk telekomun orjinal modemi var ama çok ısındığı için kendi kapanıyo o yüzden yeni oldığım modem onun yerine geçecek modeli:TD-W9970 v3
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.175 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #4 REPLIS dedi: elimde türk telekomun orjinal modemi var ama çok ısındığı için kendi kapanıyo o yüzden yeni oldığım modem onun yerine geçecek modeli:TD-W9970 v3 Genişletmek için tıkla... Bu modemi alabilirsin. Amazon.com.tr
REPLIS dedi: elimde türk telekomun orjinal modemi var ama çok ısındığı için kendi kapanıyo o yüzden yeni oldığım modem onun yerine geçecek modeli:TD-W9970 v3 Genişletmek için tıkla... Bu modemi alabilirsin. Amazon.com.tr