yigityegin Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #1 Merhaba, yıllardır kullandığım modemim hakkın rahmetine kavuştu... Yeni modem almak istiyorum fakat hiç anlamadığımı fark ettim bu konulardan. Fiyatı 1700'ü geçmeyecek uygun modem öneriniz var mıdır?
Merhaba, yıllardır kullandığım modemim hakkın rahmetine kavuştu... Yeni modem almak istiyorum fakat hiç anlamadığımı fark ettim bu konulardan. Fiyatı 1700'ü geçmeyecek uygun modem öneriniz var mıdır?
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.804 Çözümler 124 Yer İzmir 2 Mart 2025 #2 yigityegin dedi: Merhaba, yıllardır kullandığım modemim hakkın rahmetine kavuştu... Yeni modem almak istiyorum fakat hiç anlamadığımı fark ettim bu konulardan. Fiyatı 1700'ü geçmeyecek uygun modem öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Altyapı nedir? ADSL, VDSL, Fiber?
yigityegin dedi: Merhaba, yıllardır kullandığım modemim hakkın rahmetine kavuştu... Yeni modem almak istiyorum fakat hiç anlamadığımı fark ettim bu konulardan. Fiyatı 1700'ü geçmeyecek uygun modem öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Altyapı nedir? ADSL, VDSL, Fiber?
fuatbeğ Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 80 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #3 yigityegin dedi: Merhaba, yıllardır kullandığım modemim hakkın rahmetine kavuştu... Yeni modem almak istiyorum fakat hiç anlamadığımı fark ettim bu konulardan. Fiyatı 1700'ü geçmeyecek uygun modem öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Keenetic Extra DSL. TP-Link Archer VR400. ZyXEL VMG3825-T50b Tenda V12 AC1200. ASUS DSL-AC51
yigityegin dedi: Merhaba, yıllardır kullandığım modemim hakkın rahmetine kavuştu... Yeni modem almak istiyorum fakat hiç anlamadığımı fark ettim bu konulardan. Fiyatı 1700'ü geçmeyecek uygun modem öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Keenetic Extra DSL. TP-Link Archer VR400. ZyXEL VMG3825-T50b Tenda V12 AC1200. ASUS DSL-AC51
yigityegin Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #4 A1peren dedi: Altyapı nedir? ADSL, VDSL, Fiber? Genişletmek için tıkla... Nerden anlaşılır? Pek bi bilgim yok dediğim gibi. fuatbeğ dedi: Keenetic Extra DSL. TP-Link Archer VR400. ZyXEL VMG3825-T50b Tenda V12 AC1200. ASUS DSL-AC51 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bi bakacağım hepsine A1peren dedi: Altyapı nedir? ADSL, VDSL, Fiber? Genişletmek için tıkla... TürkNet'in altyapı sorgulama sitesinde VDSL göründü Son düzenleme: 2 Mart 2025
A1peren dedi: Altyapı nedir? ADSL, VDSL, Fiber? Genişletmek için tıkla... Nerden anlaşılır? Pek bi bilgim yok dediğim gibi. fuatbeğ dedi: Keenetic Extra DSL. TP-Link Archer VR400. ZyXEL VMG3825-T50b Tenda V12 AC1200. ASUS DSL-AC51 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bi bakacağım hepsine A1peren dedi: Altyapı nedir? ADSL, VDSL, Fiber? Genişletmek için tıkla... TürkNet'in altyapı sorgulama sitesinde VDSL göründü
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.804 Çözümler 124 Yer İzmir 2 Mart 2025 #5 yigityegin dedi: TurkNet'in altyapı sorgulama sitesinde VDSL göründü. Genişletmek için tıkla... Keenetic Extra DSL alabilirsiniz. Pardon bütçeye dikkat etmemişim. TP-Link VR300 alabilirsiniz.
yigityegin dedi: TurkNet'in altyapı sorgulama sitesinde VDSL göründü. Genişletmek için tıkla... Keenetic Extra DSL alabilirsiniz. Pardon bütçeye dikkat etmemişim. TP-Link VR300 alabilirsiniz.
yigityegin Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2025 #6 A1peren dedi: Keenetic Extra DSL alabilirsiniz. Pardon bütçeye dikkat etmemişim. TP-Link VR300 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır çok teşekkür ederim
A1peren dedi: Keenetic Extra DSL alabilirsiniz. Pardon bütçeye dikkat etmemişim. TP-Link VR300 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır çok teşekkür ederim