G Geraldinho Decapat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #1 Bütçem 1500 TL civarında, mekanik klavye arıyorum oyun amaçlı kullanım için, önerilerinizi bekliyorum.
Bütçem 1500 TL civarında, mekanik klavye arıyorum oyun amaçlı kullanım için, önerilerinizi bekliyorum.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 1 Aralık 2022 #2 ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr
ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr
G Geraldinho Decapat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #3 455146 dedi: ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... biraz inceledim güzel bi klavyeye benziyor ama tam karar veremedim
455146 dedi: ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... biraz inceledim güzel bi klavyeye benziyor ama tam karar veremedim
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #4 Geraldinho dedi: biraz inceledim güzel bi klavyeye benziyor ama tam karar veremedim Genişletmek için tıkla... Üst düzey güzel bir klavye. Bütçe civarında en iyisi. Cherry MX switchlerden daha iyi sayılır RX switchler.
Geraldinho dedi: biraz inceledim güzel bi klavyeye benziyor ama tam karar veremedim Genişletmek için tıkla... Üst düzey güzel bir klavye. Bütçe civarında en iyisi. Cherry MX switchlerden daha iyi sayılır RX switchler.